Elena Basescu a incurcat PDL cu PMP, in discursul de lansare a candidatilor la PE

de Diana Stancovici Publicat la: 12.04.2014 20:59 Ultima actualizare: 12.04.2014 21:00

Elena Basescu a incurcat PDL cu PMP, sambata, la Sibiu, in timpul discursului sustinut la lansarea candidatilor Partidului Miscarea Populara la alegerile europarlamentare si a explicat, ulterior, ca ii este “putin greu” si ii va mai lua timp pana se va obisnui.

“Lista Partidului Democrat Liberal este o lista valoroasa, pe lista noastra se regaseste un tanar de aceeasi varsta cu mine, este vorba de Siegfried Muresan, si ma bucur ca am avut posibilitatea sa dau o sansa unui tanar sa se afirme in politica, pentru ca si mie mi s-a dat la un moment dat o sansa si era de datoria mea sa promovez mai departe pe cineva”, a spus Elena Basescu in discursul sustinut la lansarea candidatilor PMP pentru Parlamentul European.
Ulterior, intr-o conferinta de presa, ea a sustinut ca ii este “putin greu” si ii va lua timp pana se va obisnui cu PMP.

“Imi este putin greu. Zic PDL in loc de Miscarea Populara si cred ca o sa-mi mai ia putin pana ma obisnuiesc”, a explicat Elena Basescu, citata de corespondentul MEDIAFAX..
Aceasta a participat, sambata, la Sibiu, alaturi de Elena Udrea si de alti lideri ai PMP, la evenimentul de lansare a candidatilor PMP la alegerile europarlamentare, eveniment care a avut loc intr-un hotel de patru stele care ii apartine omului de afaceri Ilie Carabulea, aflat in arest. La sosire, Elena Udrea si Elena Basescu au fost intampinate de Dorin Cioaba si de sotia acestuia, dar si de alti membri ai familiei Cioaba care s-au aflat in sala pe toata durata manifestarii.
Odata inceputa intalnirea cu membri si simpatizantii PMP din Sibiu, toti vorbitorii au salutat prezenta lui Dorin Cioaba in sala, iar la un moment dat acesta a fost invitat sa ia cuvantul, el vorbind despre infiintareapartidului etniei, Alianta Democrata a Romilor, si despre posibilitatea incheierii unui protocol cu PMP, in viitor.
Acelasi subiect a fost abordat si de Elena Udrea, care a afirmat ca “PMP nu vrea sa ia niste voturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *