TVR ii invita pe Geoana si Basescu la doua dezbateri televizate

TVR ii invita pe Geoana si Basescu la doua dezbateri televizate

Televiziunea publica a trimis, marti, staff-urilor de campanie ale candidatilor ramasi in cursa pentru alegerile prezidentiale invitatia ca Traian Basescu si Mircea Geoana sa participe la cel putin doua confruntari in studiourile TVR.

TVR a propus ca dezbaterile sa aiba loc pe 30 noiembrie sau 1 decembrie si pe 4 decembrie.

Potrivit reprezentantilor TVR, initiativa Societatii Romane de Radiodifuziune vine ca urmare a interesului manifestat de public pentru organizarea de confruntari directe intre candidati si din dorinta de a sprijini o prezenta la vot cat mai mare la alegerile prezidentiale.
Inaintea primului tur al scrutinului prezidential, in studiourile TVR ar fi trebuit sa aiba loc o dezbatere la care au fost invitati sapte dintre candidati. In cele din urma, insa, confruntarea nu a mai avut loc, din pricina refuzurilor primite de la staff-urile a patru candidati, printre care si Traian Basescu. Ulterior, candidatii care au aveau sa obtina primele trei procente la scrutinul din 22 noiembrie, respectiv Traian Basescu, Mircea Geoana si Crin Antonescu, au participat la o dezbatere organizata de Institutul de Politici Publice la Palatul Parlamentului.

Victor Ponta: Geoana e gata de orice dezbatere, dar nu mai negociem cu staff-ul lui Basescu

Purtatorul de cuvant al candidatului Mircea Geoana, Victor Ponta, a declarat, marti, ca echipa de campanie a liderului PSD nu va negocia cu staff-ul lui Traian Basescu pentru eventualele confruntari televizate din turul doi, transmite Mediafax.
“Nu mai negociem cu echipa lui Traian Basescu, nu ne mai pacaleste cum ne-a pacalit in turul intai”, a spus Ponta.
Victor Ponta a precizat ca echipele celor doi candidati nu au ce sa negocieze, in conditiile in care Geoana va onora orice invitatie la dezbatere din partea televiziunilor, relateaza Mediafax.
“Vom merge cu mare placere la orice dezbatere suntem invitati, pentru ca spre deosebire de Traian Basescu, care aduce doar lucruri negative, noi avem ce sa vorbim despre lucruri pozitive”, a mai spus purtatorul de cuvant al campaniei prezidentiale a PSD.
Traian Basescu a declarat marti ca ar trebui sa aiba loc in campania pentru turul doi macar trei dezbateri cu Mircea Geoana – pe politica externa, securitate si alta privind viziunea pentru Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *