Twitter refuza sa deschida o reprezentanta in Turcia

Twitter nu deschide un birou in Turcia, contrar dorintei guvernantilor turci, a spus Colin Crowell, vicepresedinte Twitter, intr-o declaratie facuta dupa doua zile de discutii purtate de reprezentanti Twitter cu oficiali turci, relateaza Phys.org.
In ultimele zile, sefii Twitter au explicat oficialilor turci politicile lor privind administrarea conturilor utilizatorilor. Ei le-au spus guvernantilor turci ca, potrivit politicilor Twitter, exista posibilitatea ca unele conturi sa fie dezactivate doar intr-o anumita tara ca urmare a unor decizii judecatoresti locale si ca nu sunt necesare masuri care ar impiedica accesul la serviciile Twitter a milioane de utilizatori.
Colin Crowell, care este si responsabilul pentru politicile internationale ale companiei, a mai spus ca nu a existat o discutie despre taxele platite in Turcia si a negat acuzatiile de evaziune fiscala. Oficialii turci estimeaza la 25 de milioane de euro veniturile realizate din publicitate de catre Twitter in Turcia.
Echipa Twitter a sosit in Turcia la putin timp dupa ce primul ministru al Turciei a declarat ca Twitter va fi anchetata pentru evaziune fiscala. Declaratia lui Recep Tayyip Erdoğan este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *