Uleiurile esentiale pure – sanatate si eficienta intr-o picatura de miracol!

Cu totii stim ca uleiurile esentiale sunt folosite in aromaterapie, care are efecte de relaxare si imbunatatire a starii de sanatate. De asemenea, acestea pot fi folosite si ingerate sau aplicate pe o zona-problema, dar strict urmarind indicatiile fieacarui produs in parte!
Ne referim in continuare la uleiurile esentiale pure, care contin doar extractul de ulei din distilarea plantei, fara alte ingrediente care sa le modifice proprietatile! Aceste uleiuri esentiale sunt o adevarata descoperire in industria cosmetica, prin folosirea ca ingredient in creme, masti, geluri de dus, etc. Desigur, uleiurile esentiale se folosesc de mii de ani, in tratarea unor afectiuni de sanatate si in mentinerea tineretii a”vesnice”.

Folosite ca ingredient in diferite produse cosmetice sau de uz zilnic, uleiurile esentiale pure (mai ales cele certificate BIO!), reusesc sa sporeasca eficienta produsului, intr-un timp scurt si cu au efect de lunga durata. Daca obisnuiti sa folositi produse cosmetice BIO, interesati fiind de actiunea lor a”prietenoasa” cu tenul, urmariti ca acestea sa aiba in compozitia lor uleiuri esentiale! Acest ingredient-surpriza este cel care va va oferi in acelasi timp, atat un produs cu eficienta unuia profesionist, cat si unula?? BIO, atent cu sanatatea dumneavoastra!
Majoritatea uleiurilor esentiale sunt recomandate si in curele homeopate, asadar, nu va faceti griji daca veti descoperi in ingredientele unei ape de gura, un cocktail de uleiuri esentiale! Acestea sunt introduse in cantitatea specifica pentru a va mentine o igiena orala optima si chiar, pentru a va trata sau preveni anumite infectii sau afte!
De asemenea, produsele BIO care ajuta la refacerea musculaturii dupa un efort, o lovitura, sau chiar o raceala, sunt a”imbibate” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *