Un barbat a murit calcat de un tramvai al liniei 41 din Capitala la Pasajul Lujerului

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Un barbat a murit dupa ce, in timp ce traversa soseaua Virtutii din Capitala printr-un loc nepermis, a fost calcat de un tramvai al liniei 41 care iesea din Pasajul Lujerului si se indrepta catre Piata Crangasi.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat pentru MEDIAFAX ca barbatul avea 30 de ani. El a mai precizat ca barbatul a murit la spital, din cauza ranior multiple, si nu pe loc, asa cum sustineau, initial, martorii citati.

Surse din Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta al Municipiului Bucuresti (ISUMB) au declarat agentiei MEDIAFAX ca barbatul a coborat dintr-un tramvai in statia „Uverturii”, aflata la iesirea soselei Virtutii din pasajul Lujerului, si a incercat sa traverseze strada, fiind insa surprins de tramvaiul ce venea din sens opus, care nu l-a mai putut evita.

Martorii incidentului au declarat ca barbatul a traversat soseaua Virtutii exact prin zona in care strada coboara catre Pasajul Lujerului. Vatmanul, aflat in stare de soc, a declarat, printre lacrimi, ca nu l-a vazut pe acesta decat in ultimul moment, astfel ca nu a mai putut frana pentru a-l evita.

Potrivit martorilor, barbatul lovit a fost scos de sub tramvai cu ajutorul unui echipaj de la descarcerare, la doar cateva minute de la producerea accidentului. Imediat dupa ce a fost scos de sub rotile tramvaiului, barbatul a fost preluat de o ambulanta cu care a fost dus la Spitalul Municipal Bucuresti, unde insa medicii nu l-au mai putut salva.

Circulatia tramvaielor pe sensul de mers catre Piata Presei Libere a fost intrerupta timp de mai multe zeci de minute, insa calatorilor le-au fost puse la dispozitie autobuze speciale care sa inlocuiasca tramvaiele.

spot_imgspot_img