spot_img

Un grup de oameni de afaceri negociaza preluarea FC Petrolul: Vor sa cumpere si echipa si stadionul, la pachet

Date:

de Departamentul Sport – Mediafax Publicat la: 22.04.2015 14:46 Ultima actualizare: 22.04.2015 14:47

Directorul executiv al FC Petrolul, Alexandru Crangu, a declarat ca negociaza preluarea clubului de catre un grup de oameni de afaceri, insa a precizat ca aceasta este o procedura de durata, transmite corespondentul MEDIAFAX.

“Niciuna dintre cele trei variante vehiculate in presa ca fiind interesate de preluarea clubului nu este reala. Negociem de mult timp cu alta entitate, al carui nume nu il pot divulga. Tot ce pot sa spun este faptul ca banii nu constituie problema. O tranzactie de genul acesta implica foarte multe componente, pasii trebuie facuti pe etape. Cei interesati de preluarea Petrolului isi doresc imagine, nu profit”, a spus Crangu, la postul local de televiziune Wyll TV.

Alexandru Crangu a afirmat ca posibilii viitori actionari si-au aratat intentia de a achizitiona si Stadionul Ilie Oana. “Au spus ca vor sa cumpere, la pachet cu clubul si stadionul. De fapt, noi ne-am exprimat intentia de a cumpara stadionul acum aproape un an”, a completat Crangu.
Directorul executiv al prahovenilor a mentionat ca i-a sfatuit pe oamenii de afaceri care ar dori sa cumpere clubul sa construiasca un nou stadion in afara orasului. “Acum le-am sugerat sa facem, cu 25 de milioane de euro, alt stadion, in afara orasului, iar varianta le-a suras. Pentru proiectul noului stadion, care sa includa si o academie de juniori, cinci hectare se pot gasi la preturi accesibile”, a adaugat Crangu.
Oficialul petrolist s-a aratat nemultumit de chiria solicitata de administratorul stadionului, SGU Ploiesti (aproximativ 15.000 euro/meci), el precizand ca alte echipe care au evoluat pe “Ilie Oana” – echipa nationala de seniori, cea sub 21 de ani sau Fortuna Campina – au avut un tarife preferentiale. Conform acestuia, clubul a fost somat sa achite aproximativ 400.000 euro Directiei de Taxe si Impozite pentru ca este “utilizator final” al arenei, in conditiile in care plateste 300.000 euro chirie pe an.
Alexandru Crangu a mai spus ca in acest moment jucatorii sunt cu salariile la zi, restante fiind doar la achitarea bonusurilor de performanta. “Contractul de finantare incheiat cu autoritatile locale ne-a adus numai nenorociri. S-au incasat 1,8 milioane euro si am platit impozit la suma totala de trei milioane euro. In vara, putem spune ca va fi un sfarsit de ciclu. Vor fi schimbari, va veni si un manager sportiv, se vor aduce jucatorii potriviti, iar obiectivul va fi o clasare …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related