Un marinar roman a murit si un altul a fost ranit intr-un accident rutier in Malaezia

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Un marinar roman a murit si un altul a fost grav ranit, in urma unui accident rutier produs, marti, intr-un port din Malaezia, ei fiind loviti de o masina de transport marfa.

Potrivit unui comunicat al Sindicatului Liber al Navigatorilor, marti, Andrei P. (37 de ani), comandantul navei Balsa, sub pavilion Marshall Islands, si Cosmin A. (34 de ani), ofiter mecanic 1 pe aceeasi nava, reveneau pe vas, cand au fost loviti de o masina de transport marfa in interiorul portului Penang din Malaezia.
In urma accidentului, comandantul a suferit o hemoragie interna, iar ofiterul mecanic 1 mai multe fracturi si leziuni, potrivit Mediafax.
Ei au fost transportati la spital, unde comandantul a incetat din viata. Celalalt navigator este grav accidentat, dar starea sa este stabila, sustin reprezentantii Sindicatului Liber al Navigatorilor.
Sotiile celor doi marinari sunt deja in drum spre locul accidentului.
„Nava este acoperita de contracte standard ITF. In momentul accidentului au fost contactate familiile si sindicatul de catre reprezentantii companiei. Acest accident intra sub …

spot_imgspot_img