Un mort si 3 raniti dupa ce un etaj al unei cladiri in constructie s-a prabusit la Oradea

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

O portiune de beton din constructia mall-ului Oradea Plaza s-a prabusit, o persoana murind si alte trei sunt ranite, doua in stare grava, spun reprezentantii Ambulantei, potrviit Mediafax.

Toate echipajele disponibile ale Ambulantei locale au fost trimise la centrul comercial aflat in constructie unde s-a produs incidentul.

Doctorul Hadrian Borcea, seful serviciului local SMURD, spune ca un planseu s-a surpat peste patru muncitori. Unul a murit pe loc, iar trei au fost raniti.

Inspectoruatul pentru situatii de urgenta confirma ca sunt victime. Din primele informatii, acoperisul a cazut din cauza depozitarii unor materiale de constructii foarte grele. Toti muncitorii au fost prinsi sub daramaturi. O persoana a murit si alte trei au fost ranite. La fata locului au ajuns ambulante si echipaje de politie.

Cladirea era delimitata de un gard. Langa aceasta, se afla o statie de tramvai. Nciun trecator nu a fost ranit. In acest moment, echipajele de prim ajutor incearca sa ii scoata pe raniti de sub daramaturi. Cladirea se construieste de un an si apartine unei firme din Anglia.

Potrivit reprezentantului SMURD, in acest moment nu mai sunt persoane prinse sub daramaturi.

Viitorul mall se afla in constructie de aproape doi ani si trebuia sa se fie finalizata in 2008, dar a fost amanata cu un an.

spot_imgspot_img