Un nou ACCIDENT IN LANT pe A2. Mai multe persoane au fost ranite.

Cinci autoturisme si un autocar au fost implicate intr-un accident rutier produs joi, pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 212, in care au fost ranite mai multe persoane. Un copil de doi ani si o fata de 18 ani au fost transportati la spital in Constanta cu o ambulanta si un elicopter SMURD, transmite Mediafax.
Seful Biroului de Politie A2, comisar Ion Ilinca, a declarat ca un sofer care circula in coloana a accelerat si a provocat, joi la pranz, un accident in lant, in care au fost implicate cinci autoturisme si un autocar.
“Coloana se deplasa incet, iar un sofer nu a pastrat distanta corespunzatoare fata de autoturismul din fata si a provocat accidentul in lant”, a spus comisarul sef Ion Ilinca.
Citeste si?Sapte masini, implicate in doua accidente in lant pe Autostrada Soarelui
In urma incidentului au fost ranite mai multe persoane, printre care un copil in varsta de doi ani si sase luni si o tanar de 18 ani. La locul accidentului au fost trimise mai multe ambulante si un elicoper SMURD.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Irgenta (ISU) Constanta, tanara in varsta de 18 ani, care acuza dureri puternice la umar, a fost preluata de elicopterul SMURD si transportata la Spitalul Judetean Constanta.
Copilul in varsta de doi ani si sase luni, care in momentul impactului se afla in scaunul special montat in masina parintilor sai, a fost preluat mai tarziu de o ambulanta si dus, impreuna cu mama lui, la Spitalul Judetean Constanta. Initial, parintii copilului au spus ca nu vor ca acesta sa fie dus la spital pentru ingrijiri medicale.
Alti patru adulti care au suferit rani usoare au refuzat sa fie transportati la spital.
Acesta este al treilea accident in lant produs joi pe Autostrada Soarelui. Sapte autoturisme au fost implicate, joi dimineata, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *