Un nou club exclusivist: The Buddhist, fratele vitreg al lui Buddha Bar

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Saptamana viitoare se taie panglica unui loc de distractie exclusivist, cu mancare-fantezie, muzica de relaxare, cabaret si dansuri sexy.

Un nou loc de „pierzanie” se deschide in Capitala, de dragul bucurestenilor care nu stiu unde sa-si mai petreaca noptile albe. The Buddhist, inspirat, „pe jumatate”, de celebrul Buddha Bar din Paris, isi asteapta primii clienti la sfarsitul saptamanii viitoare. „Meniu” de distractie: cina sub supravegherea unui „Buddha” aurit, asezonata cu ritmuri Buddha Bar, mixate de DJ, peste 20 de animatoare gata sa va serveasca o portie de „lap dance” si, in zori, ciorba romaneasca, din partea casei.

Exclusivistul The Buddhist – un concept trei in unu: restaurant, sexy-club si cabaret – se afla pe Bulevardul Regina Elisabeta, nr. 54, in zona Piata Mihail Kogalniceanu. Petrecerea de deschidere e programata pentru sambata, 15 martie. „Marea inaugurare” va fi sarbatorita cu doua saptamani pline de petreceri de lansare, cate una pe seara.

The Buddhist nu este frate de sange cu Buddha Bar, unul dintre cele mai sic locuri din Paris, deschis in 1996, in apropiere de Place de la Concorde, de romanul Raymond Visan. „Noi am incercat, cu mult timp in urma, sa cumparam franciza Buddha Bar. Nu ne-am inteles, ei nu erau de acord cu ideea noastra de a imbina conceptul cu ideea de show-uri sexy. Asa s-a nascut The Buddhist”, spune Nicolae Marinescu, reprezentant al clubului exclusivist. „Conceptul Buddha Bar Paris e doar pe jumatate prezent la Bucuresti: este un restaurant cu muzica deja celebra in toata lumea (Buddha Bar – n.r.), avem si o statuie a lui Buddha, inalta de trei metri si jumatate, poleita cu aur, facuta de un artist din Galati”, arata Marinescu.

The Buddhist se intinde pe 600 de metri patrati: parter si mezanin – restaurantul -, demisol – doua cluburi. „Va fi un club disco-lap dance, cu 25 de animatoare si o sala de spectacol, cu show-uri erotice, ? la Crazy Horse, din Paris. Ca sa te bucuri de oricare dintre cele doua cluburi, plus bufet suedez si bautura la discretie, platesti 200 de lei la intrare”, precizeaza Nicolae Marinescu.

Cine vrea sa-si faca de cap la The Buddhist trebuie sa fie membru, pentru ca locul se vrea unul exclusivist, chiar daca nu „unul de fite”. „Se vor da carduri cadou clientilor, dar nu se va plati nicio taxa de membru. In plus, vom avea hostese care se vor plimba, seara, cu limuzina prin oras, ca sa imparta invitatii la petrecerile noastre”, precizeaza Marinescu.

Stapanii locului promit, noapte de noapte, petreceri tematice, cu vampiri, amazoane si pirati. La restaurantul deschis non-stop se vor servi atat specialitati combinate (Japonia, Thailanda, Franta), cat si cine-surpriza, gatite dupa fantezia bucatarului. Dimineata, la ora 4.00, petrecaretii din cluburi vor putea urca in restaurant, sa se delecteze cu „Ofranda lui Buddha”: ciorba de potroace sau de burta. Din partea casei.

spot_imgspot_img