Un nou incident la bordul American Airlines. Un angajat al companiei, acuzat ca a lovit o mama cu caruciorul

Compania American Airlines a suspendat un angajat dupa aparitia in spatiul public a unui video, care surprinde o altercatie la bordul unui avion implicand echipajul companiei, mai multi pasageri si o femeie cu un copil mic.
Un angajat al companiei American Airlines a luat cu violenta din mainile femeii caruciorul, lovind-o pe aceasta si fiind la un pas de a-l lovi si pe copil, potrivit unui utilizator de Facebook, Surian Adyanthaya, care a postat un videoclip pe reteaua de socializare, surprinzand scena, scrie Mediafax.
In urma cu aproape 2 saptamani, un doctor in varsta de 69 de ani, David Dao, a fost spitalizat dupa ce politia de aviatie din Chicago l-a tarat cu forta dintr-un avion al United Airlines ducand la numeroase reactii vehemente din partea internautilor, incidentul cauzand si probleme financiare si de imagine companiei.
American Airlines a demarat o investigatie in incidentul de vineri, ce s-a petrecut? la bordul avionului cu numarul de zbor 591, de la San Francisco catre Dallas, inainte de decolare, a declarat Leslie Scott, purtator de cuvant al companiei aeriene.
Incidentul a pornit de la o disputa asupra faptului daca femeia avea voie sa urce cu caruciorul la bordul avionului, a spus Scott.
In videoclip, femeia cu copilul poate fi auzita cum le cere insotitorilor de zbor caruciorul. Un pasager merge apoi catre bordul avionului si solicita echipajului sa ii spuna numele angajatului care a luat caruciorul. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *