Un seism de magnitudine 6,1 s-a produs in Insulele Sumatra

Mai multe cutremure au zguduit din nou Indonezia Potrivit Institutului American de Geofizica. Un seism de magnitudine 6,1 s-a produs sambata in Insula Sumatra din Indonezia, a anuntat institutul american de geofizica USGS, dar nici o alerta de tsunami nu a fost declansata, relateaza AFP.

Potrivit Institutului American de Geofizica cel mai puternic dintre seisme a avut magnitudinea de 6,6 pe Richter si a fost precedat de un altul cu magnitudinea de 6,1.?Cutremurul s-a produs sambata la ora 5.14 ora locala (2.14, ora Romaniei), la 472 de kilometri la sud-vest de Banda Aceh, partea nordica a Sumatrei, la o adancime de aproximativ 34 de kilometri. Dupa primele rapoarte, nu au fost semnalate distrugeri.
Alte patru cutremure s-au situat in jurul valorii de 5,4. Seismele au avut loc in largul arhipelagului indonezian, langa insulele Sumatra, respectiv Papua.
Autoritatile indoneziene nu au emis o alerta de tsunami si nu exista informatii despre eventuale pagube materiale sau pierderi de vieti omenesti. Cutremurele au devenit un fenomen aproape comun pentru Indonezia, acolo unde …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *