Una dintre cele mai asteptate noutati in acest deceniu este noul Volkswagen Golf 7.

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Conform promotor.ro, oficialii au devansat programul lansarii noii generatii a celei mai cunoscute masini de clasa compacta din Europa, care ar fi trebuit sa apara in 2013.
Lansarea pe piata a noului VW Golf 7 va avea loc un an mai devreme, spre finalul lui 2012, ceea ce inseamna ca va fi una dintre vedetele importante ale Salonului Auto Paris 2012. Din punct de vedere al designului, nu trebuie sa ne asteptam la schimbari radicale, ci la o evolutie a actualului stil cunoscut de pe VW Golf 6, cu accent pe agresivitate – vezi ultimele randari cu VW Golf 7. De altfel, din neatentie sau ca un fel de teasing online, liniile unei machete VW Golf 7 au aparut deja intr-un mic filmulet despre proiectarea conceptului Volkswagen L1.
Silueta noului Golf 7 va fi mai zvelta, partea frontala mai sportiva, iar coeficientul aerodinamic se spera ca va fi in jur de 0,30, foarte bun pentru clasa compacta. Deocamdata nu stim daca versiunea in 3 usi va pastra acelasi stil cu cea in 5 usi sau se va aplica reteta din cazul lui Opel Astra – ceea ce inseamna ca versiunea in 3 usi ar putea deveni chiar noua generatie VW Scirocco. Noua platforma MQB (Modular Transverse Matrix) este conceputa pentru a-i conferi masinii un spatiu interior mai generos – desi lungimea ramane in jurul a 4,20 …

spot_imgspot_img