UPDATE: Copilul de 14 ani care s-a pierdut de grup, intr-o padure, a fost gasit la 42 de kilometri departare, dupa sapte ore de cautari

UPDATE 21.50:?Baiatul in varsta de 14 ani a fost gasit, la aproximativ 42 de kilometri de locul in care a disparut, dupa ce 200 de pompieri, politisti, jandarmi si voluntari din judetul Arad, l-au cautat aproximativ sapte ore, informeaza Mediafax.
Copilul a fost gasit pe un dig din apropierea punctului de trecere a frontierei Cenad, din judetul Timis, in zona granitei cu Ungaria, a anuntat?Politia Arad.
“Un cetatean l-a gasit pe tanar, iar barbatul a sunat la Politia de Frontiera Timis pentru a anunta ca a gasit o persoana in apropierea frontierei. Din primele informatii, tanarul este in stare buna si nu are probleme medicale. Este in siguranta in acest moment. Un echipaj al Politiei de Frontiera Timis l-a pus in legatura cu tatal sau, iar un echipaj al Politiei Judetului Arad se indrepta catre acel loc pentru a-l prelua pe baiat”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetului Arad, subinspector Lorena Radu.
Conform unor surse din randul autoritatilor, baiatul a crezut ca se indreapta catre Arad.
Pompierii aradeni au declansat o operatiune de cautare, dupa ce un copil de 14 ani s-a pierdut de grupul cu care se afla?in padure, informeaza Arad Online.
Sambata dimineata, in jurul orei 10.00, un grup de aproximativ 12-13 persoane a plecat cu biciclete inchiriate din Pecica, pentru a merge, prin padure,?pana la Sanpetru German. Pe parcursul traseului, copilul de 14 ani …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *