UPDATE: Deputatul Nicolae Paun ramane in arest preventiv

UPDATE 15.45:?Deputatul Nicolae Paun ramane in arest preventiv, a decis, marti, Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ).
———–
Deputatul Nicolae Paun afla, marti, daca va ramane in arest, dupa ce a contestat?masura arestarii preventive,?in dosarul in care este urmarit penal pentru fapte de coruptie in legatura cu derularea unor proiecte cu fonduri europene, informeaza Agerpres.
Decizia va fi luata de magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
“Ce sa regret? Eu nu regret nimic.?Ce sa ii transmit domnului Voicu? Sa fie sanatos. Sa nu vina niciodata la arestul preventiv. Eu suport (arestul – n.r.), pentru ca sunt barbat. Altii nu stiu, daca ajung acolo, cum vor suporta”, a spus Nicolae Paun, la iesirea din sala de judecata, intrebat daca regreta ca ar fi dat bani pentru campania lui Madalin Voicu.?Deputatul a declarat ca regreta declaratiile facute la adresa procurorilor.?
Citeste si:?UPDATE. Deputatul Nicolae Paun, retinut de DNA
“Mi-am cerut scuze in mod public si discutia a avut loc in urma cu sapte – opt luni de zile, fara sa stiu ca eu sunt inculpat, eram la un sprit, vorbeam cu Madalin. Aveti senzatia ca daca s-ar da toate convorbirile care se fac intre parlamentari sau chiar ministri, sefi de stat, unde am ajunge? Nu stiam ca sunt interceptat. Mi-am cerut scuze, in mod public, si inca o data imi cer scuze, nu a fost cu intentie, niciodata nu m-am gandit la ceva anume… Ca omul, la sprit”, a precizat Paun.?
Deputatul a mai spus ca nu a lucrat in viata lui in proiecte si programe de niciun fel, nu a fost angajatul Partidei Romilor si nu a fost remunerat de nimeni. “Eu nu pot face deturnare de fonduri daca nu am acces la fonduri. O rog pe sotia mea sa fie tare si o da Dumnezeu sa trecem si peste asta. Daca astazi instanta apreciaza, de aici plec direct la cimitir la mama, ca astazi, daca traia, era ziua ei”, a afirmat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *