UPDATE: Elena Udrea ramane in arest la domiciliu. Ce a declarat fosta ministra

UPDATE: Elena Udrea ramane in arest la domiciliu, au decis, miercuri, judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie.
UPDATE: Fosta ministra Elena Udrea a ajuns la sediul ICCJ. Deputata a declarat ca?se bucura de faptul ca nu se afla in penitenciar de ziua ei. Totodata, Elena Udrea a aratat ca faptul ca este sunata pe telefonul ei?arata ca in Romania este democratie.
Citeste si: Udrea se declara uimita ca oamenii o suna pe numarul ei
——-
Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ)?dezbate joi contestatia depusa de fostul ministru Elena Udrea fata de decizia instantei de a o mentine in arest la domiciliu in dosarul “Gala Bute”.?
Elena Udrea a fost trimisa in judecata pe 21 aprilie in dosarul “Gala Bute”, pentru luare de mita, abuz in serviciu si tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri europene.
Citeste si:?INTERCEPTĂRI. Din ce spagi si-a finantat Elena Udrea alegerea ca presedinta PDL Bucuresti. Firmele unor fosti jurnalisti, implicate
In dosar au mai fost trimisi in judecata si?fostul ministru al Economiei Ion Ariton, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja, Tudor Breazu – administratorul terenurilor de la Nana detinute de Elena Udrea, Stefan Lungu – fost …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *