UPDATE: Tanarul care a plonjat cu masina in Dunare a fost gasit mort

UPDATE: ?Tanarul de 19 ani care a plonjat, marti dupa-amiaza, cu masina in Dunare,?a fost scos mort de scafandri din apele fluviului, autoturismul urmand sa fie ridicat, cel mai probabil, miercuri, informeaza Mediafax.?
Scafandrii sositi din judetul Mehedinti la locul accidentului, in zona localitatii Coronini, au reusit sa il scoata pe tanar din apele fluviului, insa acesta era decedat, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) “Semenic”, din judetul Caras-Severin, Ancuta Balint,?
Tanarul, care este din localitatea Berzeasca, judetul Caras-Severin, s-ar fi aflat singur in masina in momentul in care a plonjat in Dunare, dar scafandri vor mai face o scufundare pentru a cauta si eventuale alte victime.
Trupul tanarului a fost dus la Institutul de Medicina Legala Caras-Severin unde i se va face autopsia.
——-
Un tanar de 19 ani a plonjat cu masina in Dunare, in zona Cazanelor Mici, judetul Caras-Severin, iar in prezent zeci de echipaje de pompieri, Politie, dar si scafandri, incearca sa scoata din apa autoturismul si sa afle daca barbatul mai este in viata, relateaza Mediafax.?
Marti?dupa-amiaza, un barbat a sunat la numarul de urgente 112 si a anuntat ca a observat in oglinda retrovizoare a autoturismului sau cum o masina a plonjat in Dunare, in dreptul localitatii Coronini, la Cazanele Mici, a declarat purtatoarea?de cuvant a?Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Semenic”, din judetul Caras-Severin, Ancuta Balint.?
“La fata locului s-au deplasat imediat zeci de echipaje de la Politie, pompieri, Politia de frontiera si s-a cerut si sprijinul unui echipaj de scafandri de la ISU Mehedinti. Politistii de frontiera au folosit un sonar aflat la bordul unei ambarcatiuni pentru a identifica locul unde se …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *