USF1 o vrea pe Danica Patrick ca pilot de Formula 1

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Noua echipa de Formula 1, USF1, spera sa intre in Marele Circ in 2010 cu sexoasa Danica Patrick ca unul dintre piloti. Patrick este unul dintre cei mai populari piloti din IndyCar si ar oferi echipei USF1 un mare avantaj in scopul de a atrage sponsori noi.

USF1 isi va anunta intentiile pe 24 februarie si se va stabili la Charlotte. Pe lista pilotilor se afla mai multe nume, insa Danica Patrick este cu siguranta cea mai dorita de noua echipa. „Este grozava si este ca un magnet pentru presa”, a declarat directorul tehnic al USF1, Ken Anderson, pentru Associated Press, intr-un interviu telefonic.

„Nu stiu daca este ceva ce isi doreste si ea, dar cu siguranta am fi incantati sa testeze un monopost pentru noi. Presedintele Indianapolis Motor Speedway, Tony George, s-ar enerva probabil foarte rau pe noi daca o vom atrage, dar ramane de vazut”, a mai spus Anderson.

Alti piloti despre care s-a zvonit ca vor face parte din echipa USF1 sunt fostul pilot de la Toro Rosso, Scott Speed, dar si fiul fostului pilot de Formula 1 Derek Daly, Conor Daly.

spot_imgspot_img