Varoufakis, mai tare decat DiCaprio. Cati bani cere pentru 1 minut de interviu

Varoufakis

Fostul ministru grec de finante Yanis Varoufakis a devenit vedeta internationala dupa ce s-a luptat cu criza colosala din Grecia in vara acestui an. La fel ca marii actori de la Hollywood, Varoufakis cere sume fabuloase pentru un minut de interviu.

Un scandal s-a declansat in Italia dupa ce s-a aflat ca pentru un interviu de 22 de minute pe care l-a acordat postului de televiziune RAI fostul ministru grec de finante Yanis Varoufakis a incasat o suma de 24.000 de euro, relateaza AFP. Deci fiecare minut de intrebare-raspuns a costat 1100 euro.
La 27 septembrie, Varoufakis a fost invitat intr-o emisiune difuzata de RAI 3, iar pentru participarea la acest interviu care nu a durat mai mult de 22 de minute, el a primit 24.000 de euro si un bilet de avion la clasa I, potrivit mass-media italiene.
Aceasta suma a fost dezvaluita de catre fostul ministru insusi, care indicase pe blogul sau onorariile primite la diverse conferinte si interviuri la care a luat parte in ultimul timp.
“Este extrem de grav, nu am mai vazut” asa ceva, a reactionat Renato Brunetta, liderul deputatilor Forza Italia (FI), partidul lui Silvio Berlusconi.
“Dar italienii platesc abonamentul RAI pentru a-l plati pe Varoufakis? Sper ca nu”, a scris intr-o postare pe Twitter Mara Carfagna, purtatoarea de cuvant a FI in Camera Deputatilor, potrivit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *