Vaslui: Ancheta in cazul unui bebelus caruia tatal i-ar fi rupt o mana

Directia pentru Protectia Copilului Vaslui si Politia au declansat anchete, marti, in cazul unui bebelus in varsta de sapte luni, care a ajuns in stare grava la spital, dupa ce tatal sau i-ar fi rupt o mana, copilul fiind transportat la spital abia dupa trei zile de la producerea incidentului, relateaza Mediafax.?
O matusa a bebelusului a sunat la 112 si a solicitat ajutorul medicilor dupa ce a constatat ca baietelul nu se mai opreste din plans, potrivit reprezentantilor Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Vaslui.?
Copilul a fost preluat de o ambulanta de la locuinta parintilor sai si transportat la un spital din Iasi.
“S-a declansat o ancheta in acest caz pentru a se stabili daca se impune vreo masura de protectie. Asteptam ca si mama bebelusului sa iasa din spital pentru a putea evalua complet cazul. Din discutiile purtate cu cadrele medicale de la Spitalul de Copii “Sfanta Maria” Iasi, acolo unde copilul se afla internat, femeia s-a achitat cu responsabilitate de atributiile sale de mama. In functie de ce va stabili si Politia, nu este exclus sa fie emis un ordin de restrictie pentru tatal biologic al baietelului, care insa nu figureaza in certificatul de nastere al copilului”, a declarat, marti, purtatorul de cuvant al DGASPOC Vaslui, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *