VESTE SOC pentru fanii trupei AC/DC

Brian Johnson a confirmat, totodata, ca AC/DC va intra in luna mai in studiourile de inregistrare pentru compune cateva piese noi. Rockerul a declarat pentru The Telegraph ca formatia australiana se va reuni intr-un studio din orasul canadian Vancouver, scrie Mediafax.ro.?
“Vom lua cu noi cateva chitare, ne vom aseza in niste fotolii si vom astepta sa vedem daca vreunul dintre noi are idei pentru cantece noi. Daca se va intampla asa, atunci le vom inregistra”, a spus Brian Johnson.
Rockerul britanic spune ca nu doreste sa faca predictii prea indepartate pentru viitorul trupei si a confirmat faptul ca unul dintre colegii sai (chitaristul Malcolm Young, potrivit zvonurilor din presa internationala) este grav bolnav. “Nu vreau sa resping nicio posibilitate”, a spus Brian Johnson. “Unul dintre baieti sufera de o maladie debilitanta, insa nu vreau sa vorbesc prea mult despre asta. El e un tip mandru si discret, un baiat minunat. Suntem prieteni de peste 35 de ani si tin la el foarte mult”, a adaugat solistul trupei australiene.
La inceputul acestui an, Brian Johnson a lasat sa se inteleaga ca AC/DC va sustine un turneu mondial ce va include 40 de concerte, pentru a sarbatori cei 40 de ani de activitate ai formatiei. In ciuda faptului ca unul dintre membrii de baza ai grupului s-a imbolnavit, Brian Johnson spera inca in acest proiect: “Ar fi un mod minunat de a ne lua la revedere de la fani”, a declarat el. “Ne-ar placea foarte mult sa facem acest lucru. Insa totul a ramas acum suspendat in aer”.
O serie de articole aparute luni in presa internationala afirmau ca trupa australiana AC/DC urmeaza sa isi anunte retragerea din activitate din cauza faptului ca unul dintre membrii grupului a fost diagnosticat cu o maladie grava. Insa, a doua zi, apropiatii rockerilor australieni au declarat pentru revista Billboard ca aceste informatii nu sunt adevarate.
Echipa manageriala a formatiei AC/DC si casa de discuri Columbia, cu care trupa colaboreaza in prezent, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *