Liderul dinamovist Mihnea Ionescu va fi audiat vineri la DIICOT

de Catalin Lupasteanu – Mediafax, Andrei Dumitrescu – Mediafax Publicat la: 18.04.2014 12:58 Ultima actualizare: 18.04.2014 12:59

Mihnea Ionescu, unul dintre liderii galeriei dinamoviste, ridicat joi seara, inaintea meciului Dinamo-Steaua, dupa ce asupra sa au fost gasite droguri, va fi audiat vineri de procurorii de la crima organizata, in legatura cu provenienta stupefiantelor, au declarat pentru MEDIAFAX surse juridicare.

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) – Structura teritoriala Bucuresti a deschis un dosar de cercetare, dupa ce jandarmii au gasit asupra lui Mihnea Ionescu, la un control corporal, aproximativ doua grame de substante halucinogene, au precizat sursele citate.
Mihnea Ionescu ar urma sa se prezinte, in cursul zilei de vineri, in fata anchetatorilor, pentru a i se aduce la cunostinta acuzatiile si pentru a fi audiat in legatura cu proveninta stupefiantelor.

Sursele citate nu au putut preciza daca pe numele acestuia a fost inceputa urmarirea penala sau daca a fost pusa in miscare actiunea penala.
Potrivit unor surse din Politie, Mihnea Ionescu avea drogurile in spatele curelei, ambalate intr-o bucata de hartie. Sursele citate au precizat, pentru MEDIAFAX, ca acestea au fost trimise la laborator pentru expertiza, iar la prima vedere este vorba despre maxim doua grame de “substanta vegetala”, care dupa miros pare a fi canabis.
Potrivit legii, pentru detinere de droguri de risc pentru consum propriu, Mihnea Ionescu risca intre trei luni si doi ani de inchisoare sau amenda.
Mihnea Ionescu, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *