Viceprimarul Badulescu: Am informatii ca Gabriel Mutu va incerca sa introduca excluderea mea pe ordinea de zi a CEx al PSD

“Am luat la cunostinta, cu dezamagire, dar nu si cu surprindere, de strategia domnului Mutu Gabriel, prin care doreste sa devina presedinte ales al PSD Bucuresti, respectiv eliminarea din competitie a potentialilor contracandidati. La scurt timp dupa ce mi-am anuntat intentia de a candida pentru aceasta pozitie, dl Mutu Gabriel i-a somat public pe colegii din organizatia sectorului 4 sa ma excluda din partid si am informatii ca va incerca sa puna acest subiect pe ordinea de zi a Comitetului Executiv National de astazi”, se arata intr-un comunicat transmis de Badulescu.
El a adaugat ca Gabriel Mutu preia impotriva sa “exact textele si argumentele celor de la USR”, desi in trecut ii “transmitea public semne de apreciere”.
“Inteleg ca dupa standardele etice ale dlui Mutu Gabriel nu mai sunt pesedist, in ciuda faptului ca de doi ani si jumatate imi fac fara preget datoria fata de bucuresteni in calitate de viceprimar general. Am fost in strada, si pe canicula, si pe viscol, am discutat cu sindicatele, cu patronatele, cu petitionari mai mult sau mai putin nervosi, m-am luptat politic “la baioneta” cu adversarii nostri din Consiliul General si nu numai. Atunci eram bun, iar dl Mutu Gabriel imi transmitea public semne de apreciere. Acum, vad ca preia exact textele si argumentele celor de la USR pentru a lovi in mine, pentru simplul fapt ca am ramas loial dnei primar general, in urma conflictului pe care aceasta l-a avut cu presedintele PSD, si nu m-am reorientat brusc, asa cum a facut domnia sa”, a mentionat viceprimarul.
El si-a exprimat speranta ca membrii CExN vor da dovada de “maturitate politica si nu vor da curs ambitiilor meschine” ale lui Gabriel Mutu de a exclude din partid un viceprimar PSD.
“Daca a fi pesedist inseamna sa fi trecut musai pe la scoala de cadre a lui Basescu Traian, in PDL, si sa folosesc orice metode pentru a-mi impune deciziile, inclusiv aceea de a-i lovi cu sticla in cap pe cei care nu sunt de acord cu mine, atunci da, nu sunt pesedist. Dar stiu cu siguranta ca lucrurile nu stau asa, in orice caz eu nu intr-un astfel de partid m-am inscris. Am convingerea ca intr-un moment atat de delicat, in care partidul trebuie sa gaseasca solutii responsabile pentru modul iresponsabil in care presedintele Romaniei intelege sa saboteze activitatea Guvernului, colegii …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *