Victor Ciorbea trebuie sa judece ce a facut chiar el cand era lider sindical. UGSR va sesiza Avocatul Poporului in legatura cu gestionarea frauduloasa a patrimoniului sindicatelor

Pe Victor Ciorbea, il bantuiesc fantomele trecutului. Acum Avocat al Poporului, Ciorbea trebuie sa judece ceea ce a facut chiar el cand era lider sindical, ca presedinte al CNSLR, apoi CNSLR-Fratia si apoi CSDR.
Confederatia Generala a Muncii-Uniunea Generala a Sindicatelor din Romania (CGM-UGSR) a hotarat sa transmita o sesizare Avocatului Poporului, Victor Ciorbea, prin care sa-i ceara acestuia punctul de vedere legal privind preluarea si gestionarea frauduloasa a patromoniului UGSR dupa 1989, de catre CNSLR-Fratia, BNS, Cartel ALFA si CSDR.
? “Prin acest demers ii vom mai solicita Avocatului Poporului si un punct de vedere in legatura cu art. 26 din Statutul CNSLR, prin care aceasta confederatie sindicala, infiintata dupa 1989, , declarandu-se, in mod abuziv, continuatorul UGSR. Pe langa un patrimoniu imobiliar imens, mai vorbim si despre 2,8 milioane de dolari si 4,7 miliarde de lei care au disparut din conturile UGSR, lucru confirmat de catre institutia bancara la care erau depusi banii, care mai arata ca sumele de mentionate au fost transferate in contul CNSLR-FRĂTIA, in baza prevederilor art. 26 din Statut. Noi credem ca miscarea sindicala din Romania trebuie reformata iar jaful adus patrimoniului membrilor de sindicat trebuie oprit. El are locul lui in aceasta reorganizare”, a declaratDragos Frumosu, presedintele CGM-UGSR.
Victor Ciorbea a condus, pe rand, CNSLR, CNSLR-Fratia, alaturi de Miron Mitrea, si CSDR, inainte de a intra oficial in politica, prin asumarea postului de primar general al Capitalei si apoi pe cel de prim ministru.
Confederatia ii va mai solicita Avocatului Poporului sa se pronunte si in legatura cu Decizia Civila nr. 166A/22.02.2017, data …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *