Victor Ponta avertizeaza: La ANAF si in tot Ministerul de Finante e un dezastru provocat de absurda “revolutie fiscala”

“Ianuarie 2018 -?Premierul Romaniei ( oricare ar fi acesta ) trebuie sa inceapa anul cu motoarele turate la maxim si sa abordeze frontal cel putin 5 probleme sistemice care pot exploda in orice moment – si deci nu pot fi amanate ( finante, energie, politie, educatie , salarizarea bugetarilor) (…) “Cele 5 “bombe cu ceas” sunt completate de multe alte probleme – pentru a le rezolva Romania are nevoie de un Guvern competent si stabil – credeti ca Liviu Dragnea e de acord cu acest lucru?!?! Orice zi pierduta este o zi pierduta pentru toti romanii – si asta ne costa foarte mult”, a scris miercuri Ponta, pe Facebook.
“La ANAF si in tot Ministerul de Finante este deja un dezastru provocat de absurda “revolutie fiscala”! Premierul Tudose poate sa rezolve situatia printr-o ordonanta care sa proroge termenele de intrare in vigoare pana cand se face o analiza serioasa si se indreapta greselile si masurile absolut inaplicabile ( totul consultand mediul de afaceri care este disperat de situatie)!”, este de parere fostul premier Victor Ponta.
Intr-o postare pe contul de Facebook, fostul prim-ministru atrage atentia si asupra “dezastrului din sectorul Energiei”.
“Dezastrul din sectorul energiei care va exploda o data cu vremea rece – atat preturile la energie electrica ( si acum si gaze) ajunse la un nivel insuportabil pentru populatie dar si pentru agentii economici / importurile de energie la preturi exorbitante – dar mai ales incapacitatea de productie in perioada rece si lipsa investitiilor in modernizarea productiei si a transporturilor”, scrie Ponta.
“In educatie ( dupa minciuna sinistra cu cresterea de 25% care este de fapt …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *