Victor Ponta: Dragnea este expresia partii lacome si rele din PSD

Victor Ponta a afirmat, intr-o conferinta de presa, la Iasi, ca este intrebat mereu daca se intoarce in PSD, in cazul in care Liviu Dragnea pleaca de la conducerea partidului, el precizand ca ar putea colabora cu PSD numai daca partidul se democratizeaza.
“Eu spun un lucru pe care l-au inteles, sper, toti PSD-istii buni care au ramas in PSD. Daca ei pot sa-i schimbe pe Dragnea, pe Dancila, sa deteleormanizeze partidul, sa-l duca intr-o directie social-democrata europeana, atunci da, putem sa colaboram, sa facem proiecte comune, sa ne sprijinim. Dar dupa cum se vede nu pot, iar teleormanizarea s-a dus si in teritoriu. Sefii de filiale pe care Dragnea i-a pus prin judete sunt interimari. Nu-i lasa sa se aleaga, iar acesti oameni se comporta ca mici Dragnea in teritoriu si asta indeparteaza electoratul si creeaza o mare dezamagire”, a spus Victor Ponta, citat de News.ro.
Liderul Pro Romania a afirmat ca gradul de ura al romanilor fata de Dragnea este mai mare decat cel fata de Traian Basescu, cand acesta din urma era presedinte, sustinand ca peste tot unde merge este intrebat de oameni “Cand scapam de Dragnea?”
“Dragnea are multi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *