Victor Ponta: PSD readuce Romania in epoca medievala si face din toata tara un Teleorman

“Eu daca zic ca domnul Dragnea a luat lacul Belina, el zice ca atac PSD-ul si eu nu inteleg, ca nu a luat PSD-ul lacul Belina. Daca eu zic ca se duce la Tribunal, zice ca atac PSD-ul, pai nu se duce PSD-ul, se duce domnia sa. Nu o sa ma auziti sa spun ca PSD-istii sunt rai, cum sa fie rai si eu am fost si sunt, sigur, social-democrat (…) In 2010 toata lumea zicea sa nu ne batem cu Basescu, ca e tare, ne face, ne omoara. Mi se pare mai rau Dragnea decat Basescu, dar mi se pare un adversar mai greu Basescu decat Dragnea”, a afirmat Ponta intr-o conferinta de presa sustinuta la Constanta.
El spune ca actuala guvernare este o rusine pentru orice om care tine cu social-democratia: “Eram mandru ca sunt la PSD. Spuneau ca suntem corupti, comunisti, rai, dar nu a spus nimeni ca suntem prosti (…) Guvernarea actuala este o rusine pentru orice om care tine cu social-democratia si cu PSD-ul”.
Ponta a afirmat ca isi doreste ca PSD sa se trezeasca, dar crede ca acest lucru se va intampla dupa alegerile parlamentare din 2020, cand partidul va inregistra cel mai slab scor din istoria sa.
Citeste si Partidul lui Victor Ponta mai ia doi parlamentari de la PSD. Unul dintre ei a fost ministru
“As vrea sa nu se treazeasca in ianuarie 2021 cu cel mai slab scor din istoria sa. Am fost in PSD si in 2007, cand a luat 23 la suta la europarlamentare, sef de campanie domnul Dragnea. Altfel are mana buna, si pe Geoana si pe mine ne-a scos presedinti. Probabil acum daca candideaza domnia sa o sa iasa in sfarsit. O sa iasa din primul tur. Mi-as dori ca lucrurile sa se schimbe in bine in ceea ce priveste conducerea PSD”, a precizat fostul premier.
El a mai sustinut ca PSD este partidul care readuce Romania in epoca medievala si care face din toata Romania un Teleorman: “Sunt si lucruri cu care nu sunt deloc de acord, cu pornirile astea feudale. Deodata ne …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *