VIDEO + FOTO Incendiu puternic in Bucuresti, la un azil de batrani. O persoana a murit, iar 19 au suferit intoxicatii cu fum. Plan rosu de interventie

Un incendiu puternic a izbucnit, sambata dimineata, la un azil de batrani situat pe Aleea Pacala, din sectorul 3 al Capitalei. Focul a izbucnit la etaj si a cuprins acoperisul si mansarda. Ulterior, s-a extins si la un bloc invecinat, unde a distrus doua apartamente aflate, de asemenea, la mansarda, dar si la un service auto.

UPDATE 8:00?Spitalele la care au fost transportate 19 dintre persoanele evacuate, care au suferit intoxicatii cu fum,?sunt, potrivit Digi24,?Pantelimon – 7, Urgenta Floreasca – 5, Sf. Ioan – 2, Bagdasar – 3, Spitalul Judetean Ilfov – 1, Universitar – 1.? Un pompier, cel mai probabil intoxicat cu fum, a avut nevoie de ingrijiri medicale. A fost preluat de medicii de la SMURD. A fost scos de colegi, dar este constient. El se afla in cea de-a doua cladire, de unde iese foarte mult fum.
Interventia pompierilor a durat aproape doua ore.

UPDATE?7:54. Incendiul de la azilul de batrani a fost localizat. Pompierii cerceteaza imobilul, camera cu camera, pentru a vedea daca nu a mai ramas cineva inauntru. Din pacate, incendiul s-a extins la o un bloc invecinat, care are doua etaje si mansarda. De asemenea, flacarile au cuprins si un service auto.
UPDATE Pompierii se alimenteaza din Dambovita, pentru a stinge incendiul de la azilul de batrani. O persoana a decedat, fiind surprinsa de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *