VIDEO. Noul “Bond, James Bond”: TRAILER-ul oficial al lui Spectre! Cati bolizi are la dispozitie “007”

Noul film din seria James Bond, “Spectre”, este aproape de lansarea oficiala, insa pana la data?26 octombrie?fanii francizei au la dispozitie noul trailer al productiei cinematografice. Agentul “007”?este surprins in mijlocul unei urmariri incendiare.
Seria cinematografica James Bond ajunge la productia cu numarul 24 anul acesta, una in care in rolul principal va fi tot Daniel Craig, protagonistul “Casino Royale” (2006), “Quantum of Solace”?(2008) si “Skyfall” (2012). Agentul?”007″ a avut la dispozitie, in timpul filmarilor, nu mai putin de 10 replici ale bolidului pe care il conduce in film, Aston Martin DB10. Ramane de vazut cate dintre ele a distrus.

Cu un nou M in pozitia de sef, rolul fiind preluat de?Ralph Fiennes, Bond are de luptat cu forte nebanuite, in timp ce seful sau va face tot posibilul sa tina in viata serviciul secret britanic. Dupa cum a obisnuit fanii, cu intrigi puternice, noua productie din seria Bond a dezvaluit putine detalii pana acum din ceea ce va aparea?pe marile ecrane.
Citeste si?FOTO. BMW Seria 7 Facelift, disponibila …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *