Viitorul – FC Voluntari 0-0: Agonia continua pentru campioana Romaniei. Tucudean a refuzat cantonamentul

UPDATE: Antrenorul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, marti, dupa remiza din meciul cu FC Voluntari, scor 0-0, ca atacantul George Tucudean a refuzat sa mai ramana in cantonament si sa joace din trei in trei zile.
“Un jucator a refuzat sa ramana in cantonament, sa joace din trei in trei zile. A refuzat, dar din pacate ne-a parasit cand ne-a fost mai greu. Au aparut toate neadevarurile. Eu planificasem totul cu Tucudean nouar. Se face recitalul despre noi. Ca s-au batut. E primul jucator care refuza sa joace. Trebuie sa facem o sedinta. E ceva nou la noi in Romania. Are drepturi si obligatii”, a spus Hagi, conform digisport.ro.
Tehnicianul Viitorului este multumit de prestatia jucatorilor, dar a precizat ca mingea nu intra in poarta: “Lasand la o parte meciul de la CFR, in rest am atacat, dar nu intra mingea in poarta. Am atacat si sunt multumit. S-a creat o presiune uriasa pe noi. Ne obliga minunea de anul trecut. Viata e o lupta, o competitie. In momentele importante, campionii ies in fata. Speram sa avem mai multe sanse. Am vrut cele trei puncte, am vrut goluri. Greu va fi tot campionatul”.
Gazeta Sporturilor a scris, marti, ca Tucudean a fost exclus din lot de Gheorghe Hagi, deoarece ar fi sarit sa-l bata pe secundul Catalin Anghel, care are o relatie tensionata cu jucatorii, pentru ca le vorbeste urat si ii injura la antrenamente.
FC Viitorul a precizat, intr-un comunicat, ca atacantul George Tucudean si-a manifestat intentia sa plece din cantonament din cauza programului incarcat si a faptului ca nu se poate concentra la fotbal …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *