Vijeliile fac ravagii in tara. Trafic feroviar intrerupt in judetele Mures si Mehedinti. Un drum judetean este blocat din cauza copacilor cazuti pe sosea

UPDATE 20.39: Mai multe tigle au fost desprinse, duminica, de pe acoperisurile unor case, in urma unei furtuni insotite de o ploaie abundenta care a avut loc in judetul Mures, potrivit Agerpres.
Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Horea” al judetului Mures, maior Cristian Virag, in satul Dedrad din comuna Batos, mai multe tigle de pe acoperisurile a 20 de case au fost luate de vant, iar in orasul Tarnaveni, acoperisul de tabla al unei cladiri a fost smuls de furtuna.
De asemenea, in municipiul Targu Mures, un copac a cazut peste acoperisul unei case si l-a avariat, iar un alt arbore s-a prabusit peste mai multe fire electrice, pe care le-a rupt. In toate aceste cazuri, pompierii au intervenit pentru inlaturarea efectelor furtunii.
Sursa citata a mai precizat ca pompierii au actionat si pentru evacuarea apei din subsolul inundat al unei vile din statiunea Sovata.
Peste 30 de copaci au fost doborati la pamant, duminica dupa-amiaza, de vantul puternic din muncipiul Iasi. In Vaslui, traficul pe un drum judetean este blocat din cauza unui copac cazut pe sosea, informeaza Mediafax.
Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Iasi, maior Silvia Bolohan, duminica seara, au fost peste 30 solicitari la 112, dupa ce bucati de arbori s-au desprins si au cazut fie pe carosabil, fie avariind mai multe masini. Totodata, pompierii au fost solicitati sa intervina la sapte adrese unde vantul a smuls bucati de acoperis de pe blocuri, din diverse zone ale orasului. Nicio persoana nu a avut nevoie de ingrijiri medicale.

De asemenea, in judetul Vaslui, in zona Ratesul Cuzei, se circula pe un singur sens pe DJ248, dupa ce traficul a fost blocat de un copac cazut pe sosea. In localitatea Bacesti mai multe cabluri electrice au fost smulse de vant, iar zona nu este alimentata cu energie electrica.
Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, ?circulatia feroviara in judetele Mures si Mehedinti este intrerupta pe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *