Vinul reduce oboseala si ne apara de boli cardiovasculare

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Recentele descoperiri ale cercetatorilor italieni ar putea propulsa vinul la rang de medicament.

Asta datorita puterii cu care lupta impotriva unor afectiuni precum hipertensiunea arteriala, incetarea subita a activitatii cardiace, boala coronariana si chiar atacul cerebral.

Studiile efectuate la Universitatea Catolica din Campobasso, Italia, arata ca un consum moderat de vin, adica un pahar pe zi in cazul femeilor, doua in cazul barbatilor, intensifica absorbtia de acizi grasi Omega 3 in organism.

Vorbim despre grasimi sanatoase, polinesaturate, asociate nu doar cu un risc scazut de boli cardiace, dar si cu reducerea senzatiei de oboseala si anxietate.

Un pahar de vin zilnic, savurat la o portie de somon cu legume. Iata recomandarea oamenilor de stiinta pentru femeile care pun pret pe sanatatea lor. Anumite substante din licoarea bahica s-ar parea ca stimuleaza absorbtia grasimilor sanatoase din peste, ceea ce face din combinatia de mai sus pranzul ideal.

Recentele descoperiri ale cercetatorilor italieni ar putea propulsa vinul la rang de medicament. De ce? Datorita puterii cu care lupta impotriva unor afectiuni precum hipertensiunea arte?ria?la, incetarea subita a activitatii cardiace, boala coronariana si chiar atacul cerebral.

Ajuta absorbtia de Omega 3

Pare incredibil, dar studiile efectuate la Universitatea Catolica din Campobasso, Italia, arata ca un consum moderat de vin, adica un pahar pe zi in cazul fe?mei?lor, doua in cazul barbatilor, intensifica absorbtia de acizi grasi Omega 3 in or?ga?nism.

Vorbim despre grasimi sana?toa?se, polinesaturate, asociate nu doar cu un risc scazut de boli cardiace, dar si cu reducerea senzatiei de oboseala si an?xie?tate.

Plecand de la aceste concluzii, cer?cetatorii au si intocmit meniul ideal pen?tru o femeie hotarata sa-si pastreze sa?na?tatea la cote maxime: somon cu le?gu?me si, evident, un pahar de vin.

spot_img