Violatorul jurnalistei a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

Barbatul suspectat ca in 10 septembrie a violat o jurnalista, in zona Lacului Floreasca din Capitala, a fost arestat pentru 29 de zile, marti, de Judecatoria Sectorului 1, decizia nefiind definitiva, transmite Mediafax.
Judecatoria Sectorului 1 a admis propunerea de arestare preventiva formulata de procurori in cazul lui Ninel Mogoseanu.
Decizia nu este definitiva, putand fi atacata cu recurs la Tribunalul Bucuresti.
Ninel Mogoseanu a fost prins luni seara, dupa ce a incercat sa violeze o alta femeie.
Potrivit Politiei Capitalei, barbatul suspectat ca, in 10 septembrie, a violat o jurnalista a fost prins de politisti la scurt timp dupa ce a incercat sa o violeze pe secretara unei universitati din Bucuresti. Barbatul a fost ridicat de politistii Sectiei 5 din apropierea locuintei sale.
Citeste si?Pentru ce a fost condamnat VIOLATORUL jurnalistei
Acesta si-a recunoscut fapta, dupa ce criminalistii au comparat analizele facute suspectului luni seara cu probele biologice prelevate in cazul violului din 10 septembrie.
In urma perchezitiei facute la locuinta acestuia au fost gasite si hainele pe care le-a purtat in ziua violului si care au fost descrise de victima. Acesta a fost recunoscut din grup de catre jurnalista violata.
Acesta este suspectat si de alte fapte de acest gen, dar la politie nu au fost depuse alte plangeri.
In 10 septembrie, jurnalista de la un post de radio bucurestean, in varsta de 23 de ani, a facut plangere la Politie, reclamand ca a fost violata in zona Lacului Floreasca, de un barbat care a amenintat-o cu un cutit in plina strada.
Potrivit reprezentantilor postului de radio, jurnalista a fost agresata pe strada, intre zona Perla si Lacul Floreasca, barbatul amenintand-o cu un cutit, in zona fetei, ca isi va pierde ochiul daca striga dupa ajutor.
Reprezentantii postului de radio sustin ca o alta colega a lor a fost atacata, in urma cu trei saptamani, tot in Capitala, in zona statiei de metrou Aurel Vlaicu, insa, din fericire, a scapat nevatamata fizic.
Ninel Mogoseanu a fost condamnat in 2006, de Tribunalul Bucuresti, la 11 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *