Viorel Moldovan, demis cu SCANDAL de la AJ AUXERRE

Viorel Moldovan (44 de ani) plateste tribut lipsei de rezultate, dar si faptului ca dupa ultima partida de campionat a criticat in termeni foarte duri conducerea lui Auxerre, scrie L”Equipe.
“Este un context nefavorabil. Am multe lucruri de spus, pentru ca nu e normal. Nu este normal sa avem o asemenea strategie. Ma asteptam la altceva, sincer.
Sunt dezamagit. Vreau sa transmit un mesaj puternic. Ma chinui de trei luni la aceasta echipa si am obosit. Ceva trebuie sa se intample. Aici, daca le spui oamenilor adevarul in fata, se enerveaza.
Se spune ca la Auxerre este un centru de formare, dar ce produce? De la Ntep, nimic. Am urmarit meciurile de la U19 si U17 si nu ma pot folosi de nimeni de acolo. Dar nu trebuie sa spun acest lucru pentru a nu supara.
Trebuie sa se schimbe ceva, altfel acest club nu are cum sa progreseze. Nu pot sa fac mai multe, tinand cont de situatie si de problemele pe care le avem in acest sezon. Am inceput cu 12 jucatori, iar unii dintre ei nu pot inca sa joace nici la echipa a doua. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *