Viorica Dancila pleaca in vizita de lucru la Bruxelles pe 6 si 7 februarie

“In perioada 6 -7 februarie ma voi afla la Bruxelles intr-o vizita de lucru, unde voi participa la unul dintre primele evenimente organizate de Romania in contextul detinerii Presedintiei rotative a Consiliului UE, in cooperare cu Parlamentul European. Este vorba despre conferinta cu titlul “Lupta impotriva antisemitismului, o abordare comuna pentru o mai buna protejare a comunitatilor evreiesti din Europa – de la politica la actiune”. De asemenea, cu aceasta ocazie, voi participa si la sesiunea plenara a Comitetului European al Regiunilor pentru a prezenta prioritatile Presedintiei Romaniei la Consiliului UE”, a spus Dancila la inceputul sedintei de guvern.
Ea a salutat faptul ca Romania a obtinut, in aceasta saptamana, trei acorduri provizorii in cadrul mandatului Presedintiei rotative a Consiliului UE.
“Toate aceste acorduri provizorii urmeaza sa fie supuse aprobarii Parlamentului European si Consiliului. Primul dosar se refera la pachetul legislativ prin care consumatorii vor fi mai bine …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *