Vitrinele frigorifice moderne inteligent alese pot crește volumul vanzarilor

Vitrinele frigorifice moderne inteligent alese pot crește volumul vanzarilor

Vitrinele frigorifice sunt niște dotari indispensabile in supermarketuri, carmangerii, patiserii și cofetarii, restaurante și baruri, deoarece in interiorul lor se depoziteaza corect și se etaleaza elegant produsele alimentare perisabile la temperaturi ridicate.

TC Romania este un furnizor important in țara noastra de asemenea echipamente profesionale.

Mai ales in magazine și in unitațile de tip HoReCa design-ul acestora și modul in care se asigura de catre responsabilii unitaților respective vizibilitatea produselor stocate la frig au un efect imediat asupra dorinței de a cumpara a clienților.Tocmai din acest motiv este necesar ca sa se achiziționeze echipamente frigorifice noi, calitative, nu unele second hand depașite moral și fizic. Vitrinele care au un design actual și nu prezinta deficiențe in funcționare sunt esențiale in atragerea clienților și a-i face sa simta impulsul nestavilit de a cumpara anumite produse alimentare pe care le vad inauntrul lor.

In plus, vitrinele frigorifice care arata bine, deoarece sunt perfect intreținute de catre personalul cu atribuțiuni in acest sens, confera și o mai mare incredere clienților ca produsele expuse in interior sunt și ele de cea mai buna calitate.

La TC Romania ? un furnizor de vitrine frigorifice deosebit de apreciat de clienții din intreaga țara, nu doar ca exista o varietate de echipamente de acest gen, dar beneficiarii au la dispoziție și o rețea performanta de service care acopera intreg teritoriul țarii, așa incat, in cazul unor nedorite defecțiuni aparute in timpul perioadei de garanție și post garanție, ele vor fi remediate rapid, ceea ce va permite sa se limiteze la maxim timpul in care aceste echipamente frigorifice nu funcționeaza corespunzator și se impiedica fluxul normal de vanzare.

Vitrinele frigorifice se impart dupa tipul de utilizare in:

– Vitrine frigorifice pentru carmangerie – cele mai frecvent utilizate; ele sunt de regula orizontale, dar exista și vitrine gen insule frigorifice, daca magazinul comercializeaza și/sau produse care necesita congelarea.

- Vitrine frigorifice pentru mezeluri – au drept scop expunerea mezelurilor care urmeaza a fi oferite clienților in ambalajele in care au venit de la furnizor sau mezelurile care urmeaza a fi feliate de catre angajații raionului respectiv.

Vitrinele pentru mezeluri pot fi atat orizontale pentru acele produse care necesita o operațiune de feliere (deoarece sunt mai ușor de luat și manevrat de catre angajați) sau verticale pentru mezelurile ambalate (permit o vizibilitate mai buna a produselor care se iau direct de catre client din raft).

Vitrinele orizontale au in principiu o ușa, cele verticale pot sa fie și cu mai multe uși.

– Vitrine pentru cofetarii ? pentru pastrarea prajiturilor, torturilor.

Deși pare ciudat chiar și pentru produsele de patiserie exista vitrine frigorifice, ele folosindu-se in general pentru expunerea acelor preparate care au și creme in componența.

– Vitrine frigorifice pentru bauturi ? pentru menținerea la rece a sticlelor și dozele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *