Vocea Romaniei 2016, surprize in auditii: “Sper ca observi ca este timid, pentru ca tu esti foarte frumoasa”

Vocea Romaniei?2016. Tudor, Loredana, Smiley si Moga si-au ocupat locurile pe scaune si sunt pregatiti sa se intoarca pentru cei mai tari concurenti din editia de vinerea aceasta, iar Pavel Bartos este gata sa intretina atmosfera din culise si sa fie alaturi de sustinatori si concurenti inainte de a urca pe scena.
Vocea Romaniei?2016.? Rivalitatea va creste, iar lupta dintre antrenori in momentul in care vor gasi voci impresionante va fi savuroasa. Tudor va dovedi ca la Vocea Romaniei poate fi mai mult decat antrenor si isi va exersa abilitatile de translator, intr-un context care va starni hohote de ras.
Vocea Romaniei?2016. Vinerea aceasta vom cunoaste concurenti determinati, care au mai participat la Vocea Romaniei, nu au reusit sa intoarca niciun scaun, iar acum au revenit si vor intoarce patru scaune, facandu-i pe antrenori sa spuna: “Bine de tot!”.
Tot in editia de saptamana aceasta vom asculta melodii precum Bird set free, Where are you now, Changing sau Rather be, vom vedea foarte multa fericire si emotie pe chipurile concurentilor care isi vor vedea visul de a merge mai departe in competitie implinit, dar si dezamagire din partea celor care nu vor impresiona.
Reactiile antrenorilor si replicile acestora vor fi memorabile, iar strategiile lor depasesc imaginatia tuturor. De data aceasta vor lupta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *