Volkswagen Kombi va fi scos din productie. Vezi editia speciala de 27.000 euro FOTO.

Volkswagen va opri, anul acesta, productia lui Kombi de la uzina din Brazilia, acolo unde celebrul minivan este produs din 1957. Modelul, care se confunda cu istoria Volkswagen, va fi tras pe linie moarta cu o ultima editie speciala, care va marca evenimentul, potrivit The Telegraph.
Volkswagen Kombi va iesi din istorie cu o editie speciala, limitata la doar 600 unitati, cu un pret pe masura importantei sale,?de circa 80.000 reali brazilieni (circa 27.300 euro, la cursul zilei). Fiecare din cele 600 Kombi va fi livrat cu un certificat special care va autentifica valoarea masinii.?
Modelul in editie limitata va avea insemne care vor aminti de istoria bogata a autovehicului, cum ar fi “56 anos – Kombi Last Edition”. Atat la exterior, cat si la interior vor predomina doua nuante, albastru deschis (Atlanta Blue) si alb. Printre dotari se vor numara si un MP3 player cu LED si porturi USB. Tot la interior bordul a capatat un aspect retro, in ton cu exteriorul, cu vitezometrul montat in partea centrala, respectiv indicatorul combustibilului in dreapta, conform traditiei.
Motorul lui Kombi Last Edition are 1,4 litri si dezvolta 78 CP, in versiunea cu benzina, respectiv 80 CP, in cazul celei care functioneaza cu etanol.?
Volkswagen Kombi, cel mai longeviv automobil din istorie
Kombi a fost unul dintre primii membri ai familiei Transporter si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *