Vrei sa-ti cumperi casa ta? De ce sa te orientezi catre un apartament nou?

Fiecare persoana are o lista cu teluri, obiective si planuri de viitor, ori cel putin ar trebui sa aiba. Pentru multi dintre noi sa ne stabilim la propria casa e un vis pe care tanjim sa-l indeplinim.
Sunt foarte multe alegeri pe care trebuie sa le facem, iar una dintre cele mai importante in acest sens e cea intre un apartament nou sau unul second hand. Care varianta este mai potrivita? Cu siguranta ca nu toata lumea are o situatie financiara deosebita, insa cu toate acestea trebuie sa gandim mereu pe termen lung, nu-i asa?
Dupa cum bine spuneam, detaliile pe care trebuie sa le urmaresti ca viitor proprietar sunt numeroase. Fie ca trebuie sa arunci o privire peste modul in care este compartimentat apartamentul respectiv, de cate camere dispune, vederea acestuia, locatia, fie ca este vorba despre anul constructiei sau pret, cei mai importanti factori sunt calitatea si rentabilitatea.
Ca de exemplu, analizand diverse oferte de preturi apartamente Brasov, Sibiu, Constanta, ori alte orase importante din tara, se poate observa ca posibilitatile sunt pe masura buzunarului tuturor, mai ales daca se alege un dezvoltator imobiliar serios. Din randul celor mai importanti dezvoltatori se remarca de departe Maurer Imobiliare, cu diverse proiecte printre care si maurer-residence.ro. Poti intra pe site-ul acesta si vei descoperi diverse informatii de real ajutor cu privire la apartamente, suprafata acestora, locatie, facilitatile din apropiere si multe altele.

Avand in vedere ca ofertele de la ora actuala sunt foarte accesibile, te intrebi de ce sa te mai orientezi catre apartamentele second hand. Adevarul e ca ai face o greseala, mai ales cand te indrepti catre constructii realizate acum cateva decenii.
In fapt, multe dintre costructiile pe care le vedem in marile orase, blocurile ce dainuiesc de ani buni peste acele locuri, au fost realizate in vremuri mai slabe din punct de vedere tehnologic, materialele nu erau de aceeasi calitate, iar in prezent structura multora dintre acestea are de suferit. Sa stai cu emotii in cazul unor cutremure sau alte fenomene naturale nu e deloc o varianta buna pentru tine.
Prin urmare, pune pret pe ceea ce inseamna calitate. Inainte de a cumpara un apartament analizeaza felul in care a fost construit, materialele ce au intrat in compozitie, cat de bine este izolat, anul in care a fost realizat si multe alte aspecte, precum dezvoltatorul imobiliar ce le-a realizat. Toate aceste detalii pot spune foarte multe informatii despre starea pe care apartamentele o prezinta, dar cel mai important ? cum se vor prezenta peste mai multi ani.
Referitor la optiunea de a le cumpara nu e nimic foarte complicat. Evident ca daca ai toti banii vei opta pentru a achita apartamentul in mod integral, insa chiar daca nu-i ai poti beneficia de rate direct la dezvoltator sau poti accesa diverse credite bancare, astfel incat vei avea casa pe care ti-o doresti intre-un fel sau altul.
Nu te pripi, alege cu mare grija si pune pret pe calitate! Doar asa vei face alegerea perfecta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *