Warhammer Online: Age of Reckoning, lansat joi in Romania

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

MMORPG-ul (Massively Multiplayer Online Role Game) Warhammer Online: Age of Reckoning s-a lansat joi in magazinele din Romania.

Razboiul este tema principala in Warhammer Online: Age of Reckoning (WAR), noul fantasy MMORPG de la Mythic Entertainment, creatorii lui Dark Age of Camelot. WAR ofera urmatoarea generatie de joc Realm vs. Realm, care ii introduce pe jucatori intr-o lume a razboiului etern.

Caractersticile principale ale lui Warhammer Online: Age of Reckoning sunt urmatoarele:

Warhammer Online: Age of Reckoning este un joc de tip Realm vs. Realm inseamna ca nu trebuie sa lupti niciodata singur, dar ca vei putea juca facand parte dintr-o armata de jucatori aliati, care au jurat sa apere teritoriul si sa cucereasca toate Realm-urile. Fiecare actiune pe care jucatorul o face si fiecare batalie purtata contribuie la razboiul general si poate intoarce soarta luptei, aducand victorie Realm-ului din care jucatorul face parte, se arata intr-un comunicat de presa remis de Best Distribution.

Jocul este disponibil in magazinele retail si online in variantele urmatoare:

Warhammer Online: Age of Reckoning Standard Edition la pretul de 159,9 lei. Warhammer Online: Age of Reckoning Collector”s Edition la pretul de 249,9 lei (contine graphic novel, album de artwork, o figurina speciala, continut in-game bonus).

Tot joi, a devenit disponibil pe piata si Warhammer Online: Age of Reckoning 60 Day Pre-Paid Game Card la pretul de 109,9 lei.

spot_imgspot_img