WTA confirma faptul ca Simona Halep va fi numarul 1 mondial la sfarsitul anului. Presedintele WTA a felicitat-o pe romanca

“Simona s-a bucurat de inca un sezon extraordinar si este un privilegiu sa sarbatorim performanta ei de a fi pentru a doua oara consecutiv pe locul I WTA la finalul anului.?Sa castigi un titlu de grand slam si sa joci sase finale de-a lungul sezonului sunt realizari remarcabile, in timp ce in afara terenului Simona intruchipeaza toate valorile care se potrivesc liderului circuitului feminin”, a declarat, la randul sau,?Steve Simon, presedinte si CEO WTA.
“O felicitam inca o data pe Simona Halep, ale carei evolutii incredibile pe terenurile de tenis i-au adus locul I mondial la finalul anului pentru a doua oara consecutiv. Castigarea primul titlu de grand slam la Roland Garros a fost doar una dintre numeroasele realizari deosebite ale Simonei in 2018”, a?declarat?Colm McLoughlin, vicepresedinte executiv si CEO al?Dubai Duty Free, sponsor al ierarhiei la finalul anului.
“Sa termin sezonul pe locul I anul trecut a fost o imensa onoare pentru mine. Sa o fac a doua opara, in 2018, reprezinta o realizare speciala, mai ales in anul in care am castigat primul grand slam. Sa pot sa-mi vad numele din nou alaturi de alte legende care au fost pe locul I la finalul anului ma face foarte mandra”, a spus Halep.
“Felicitari Simonei Halep, care si-a asigurat locul I WTA la finalul anului, pentru a doua oara consecuitv. Halep a fost pe primul loc in 2018 cu exceptia a patru saptamani”, a notat WTA Insider.
Sportiva romana este a XIII-a jucatoare care termina pe primul loc doi ani la rand, de la introducerea ierarhiei computerizate in 1975.
Halep a urcat in premiera pe locul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *