Yahoo Mash – noul site de social networking de la Yahoo!

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Yahoo a lansat versiunea beta a noului sau site de social networking, Yahoo Mash.

Yahoo incearca din nou sa popularizeze un site de social networking, dupa esecul cu Yahoo 360 din urma cu 2 ani si dupa ce a incercat sa cumpere Facebook, dar nu a reusit.

Noul site va permite utilizatorilor sa isi creeze profiluri folosind diverse tool-uri de customizare si sa interactioneze cu profilurile prietenilor, putandu-le chiar edita intr-o oarecare masura. Site-ul ofera diferite nivele de control al accesului celorlalti la propriul profil, pe care utilizatorii le pot modifica dupa dorinta.

Yahoo Mash este disponibil deocamdata doar pentru un numar redus de betatesteri, accesul facandu-se pe baza de invitatii. Cei care au un cont de test pot trimite invitatii altor utilizatori.

Utilizatorii care nu au cont sau o invitatie sa-si deschida unul nu pot nici macar sa vizualizeze site-ul. Pentru cei interesati, exista si un blog, pe care este detaliat statusul acestui proiect.

Deocamdata nu se stiu mai multe informatii privind functionalitatea sau data de la care serviciul va fi accesibil mai multor utilizatori.

spot_imgspot_img