Zgonea: Nu cred ca Rosia Montana va fi marul discordiei care sa rupa USL

de Liviu Dadacus – Mediafax Publicat la: 21.09.2013 20:08 Ultima actualizare: 21.09.2013 20:13

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, sambata, la Alba Iulia, raspunzand unei intrebari, ca nu crede ca proiectul privind Rosia Montana va fi marul discordiei care sa conduca la ruperea USL, dar a apreciat ca reprezinta o sansa pentru recredibilizarea Parlamentului.
Intrebat daca Rosia Montana va reprezenta marul discordiei care sa conduca la ruperea USL, Zgonea a raspuns: “Nu cred. Cred ca Rosia Montana este una dintre sansele noatre sa redam Parlamentului puterea de a fi ceea ce scrie in Constitutie – forul care exprima suveranitatea poporului roman si unica autoritate legiuitoare”.

“Aici este locul in care se fac dezbateri, in care se iau deciziile importante pentru statul roman. Daca nu am face acest lucru poate ca a scadea mai rau decat am fost in perioada 2008- 2012 ca incredere, sub 8%. Si eu cred ca in acest moment este important pentru noi sa generam aceasta dezbatere, sa-i vad pe cei din Piata Universitatii venind, chiar venind aici la Rosia Montana si explicand ce doresc ei de la acest proiect de ce sunt impotriva lui”, a adaugat Zgonea.
El a insistat asupra faptului ca …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *