Avantajele de a închiria mobilier atunci când organizezi un eveniment

Pentru a putea organiza un eveniment de calitate ai nevoie de multe resurse din domenii diferite. Imaginea locației și bună funcționare a spațiului în care se desfășoară evenimentul, depind în mare măsură de mobilierul ales. Așadar, una dintre soluțiile pe care le poți folosi pentru a avea succes în organizare, este închirierea mobilierului. Firma Eventus Mobili îți oferă o gama largă de opțiuni pe care le poți folosi pentru a aduce frumusețe și elegantă spațiului. Iată care sunt principalele tale avantaje legate de închirierea mobilierului:

1.     Mobilierul închiriat are un preț mult mai mic decât cel cumpărat

Cu siguranță că ai un buget alocat pentru a organiza evenimentul. Acest buget poate să fie mult mai mic atunci când alegi să închiriezi mobilierul, indiferent de numărul de participanți sau tipul de eveniment. Poți închiria mese, scaune, bar mobil, scaune de bar sau chiar fotolii și canapele, etc. Prețul pe care îl vei alocă fiecărei piese de mobilier va fi mult mai mic decât în situația în care alegi să cumperi acea piesă la preț întreg din magazin. Vei putea astfel aloca bugetul pentru alte detalii ale evenimentului tău.

2.     Poți avea o gama largă de opțiuni din care să alegi

Atunci când apelezi la o firma de închiriere mobilier, vei avea o gama largă de opțiuni disponibile. Așadar, vei putea alege mobilierul în funcție de evenimentul tău, de culorile preferate, de buget, de stilul ales. De asemenea vei putea alege mobilier pentru interior sau pentru exterior. Vei putea avea număr mare de produse de același fel, de exemplu un număr mare de scaune pentru a acoperi o suprafață din grădina de vară pentru un mic concert.

3.     Poți primi sfaturi și consiliere personalizată din partea profesioniștilor

Oricând poți beneficia de un sfat sau de consiliere atunci când faci parte din organizarea unui eveniment special. În acest mod poți afla informații prețioase despre tipul de mobilier care poate să fie introdus în spațiul pe care îl ai la dispoziție, despre modul de aranjare, despre culori sau alte detalii tehnice. Un exemplu în acest sens poate să fie montarea podelei pentru ring de dans la nuntă care se desfășoară în aer liber.

4.     Nu ai nevoie de spațiu de depozitare pentru mobilier

O problema majoră a cumpărării mobilierului pentru un eveniment, poate să fie depozitarea ulterioară a acesteia. Prin închirierea mobilierului, această problema dispare. Firma va prelua toate piesele la finalul evenimentului.

Eventus Mobili va stă la dispoziție cu o gama largă de produse de calitate pentru a avea o organizare corectă, la timp, cu piese de mobilier deosebite și profesionalism.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *