Avantajele inchirieii birourilor versus achizitionarea unui spatiu

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Orice business are nevoie de un spatiu de desfasurare al activitatii, iar pe langa asta, orice afacere de succes are nevoie sa prezinte confort si profesionalism, imagine ce atrage, atat din punct de vedere al clientelei, cat si a fortei de munca. 

In Bucuresti, oras extrem de aglomerat, este mereu nevoie de spatii de lucru, si uneori este posibila aceasta aranjare, chiar si in situatia preferintelor din punct de vedere al locatiei, cum ar fi solicitarea pentru birouri de inchiriat Unirii.

Avantajele inchirierii birourilor vs achizitionarea unui spatiu de lucru

Dupa cum este mentionat si anterior, un spatiu de desfasurare al activitatii aduce beneficii la nivel de imagine unei afaceri, insa de cele mai multe ori, dilema cu care se confrunta orice business-person este cea legata de inchirierea sau achizitionarea unei astfel de locatii. 

Atunci cand se pune problema deschiderii unei afaceri, spatiul in care urmeaza sa se desfasoare activitatea este unul dintre cele mai importante aspecte, iar inchirierea este, de obicei, cea mai atractiva varianta, in detrimentul cumpararii directe. 

In cazul in care se cauta birouri de inchiriat Pipera, de exemplu, care este unul dintre cele mai populare si valoroase cartiere ale capitalei, antreprenorii sunt avantajati  si in ceea ce priveste alte servicii, cum ar fi parcarea, ce este inclusa.

Pe langa avantajele suplimentare, inchirierea unui spatiu prezinta flexibilitate, acest lucru lasand la indemana varianta unei mutari mai usoare, in alta locatie, in cazul in care clientul doreste o schimbare.

De asemenea, daca se ia in considerare aceasta optiune in cazul unui spatiu de birouri pentru o perioada scurta de timp, costurile sunt semnificativ reduse, in comparatie cu achizitionarea directa. 

Inchirierea de birouri este avantajoasa atunci cand se doreste inovatie

Un alt avantaj al inchirierii birourilor, in detrimentul cumpararii, este acela ca, in general, aceste spatii prezinta dotari moderne, fiind astfel exclusa orice fel de interventie din partea clientului.

In concluzie, inchirierea unui birou prezinta numai beneficii, de la optiunea de alegere a locatiei, pana la criteriile ce tin de profesionalism si confort, aspecte fara de care imaginea unui business nu ar fi atragatoare pe piata muncii. 

spot_imgspot_img