Bachus, un medicament veterinar pentru caini, dezvoltat de o companie elvetiana inovatoare

Akses Swiss, GmbH este o companie elvetiana care pune accent pe inovatie in gama sa de produse. BACHUS este un medicament veterinar care a atras atentia prin gama sa versatila, avand un rol eficace in tratarea si preventia multiplelor afectiuni ce pot aparea la caini. BACHUS Teeth & Gums, BACHUS Hair & Skin, BACHUS Hepatic & Digest, BACHUS  Small  &  Healthy, BACHUS Immunity & Resistance, BACHUS Joints & Flexi si BACHUS Calm & Brave sunt formule diferite, concepute din multiple ingrediente active, ce acopera un spectru larg de afectiuni.

Sunt considerate produse inovative, usor de administrat. Afla mai multe!

Medicamente fara lactoza si fara gluten, dar cu un gust foarte apreciat de caini

Usurinta de administrare a acestor formule concentrate este datorata de gustul produselor, apreciat de caini. Toate aceste suplimente nutritive sunt concepute din surse naturale, din culturi bio de plante.

Plantele nu sunt modificate genetic, atrag atentia producatorii, si nici solul in care au crescut nu este poluat cu pesticide. De asemenea, mai adauga ei, nu se folosesc stimulente de crestere sau ingrasaminte. In acest fel, aportul nutritiv obtinut din ingredientele active extrase din plante este mult mai mare, spre deosebire de alte tipuri de produse care promit aceeasi eficienta. Medicamentele contin vitamine si minerale esentiale si raspund cu brio la nevoile unui stil de viata sanatos. Ingredientele sunt variate, dupa produs.

21 de ingrediente active contine produsul BACHUS Small  &  Healthy, aflat la mare cautare

Unul dintre suplimentele nutritive din gama BACHUS recomandat de medicii veterinari din intreaga lume este Small & Healthy. Acest produs contribuie la mentinerea sanatatii raselor de caini mici si are o compozitie echilibrata, din plante, vitamine, minerale, ulei de peste si antioxidanti. Efectele se resimt pe multiple planuri, datorita celor 21 de ingrediente active pe care le contine produsul BACHUS:

  • ajuta la mentinerea functionarii in parametri normali a sistemului urinar;
  • contribuie la imbunatatirea functiei hepatice;
  • are un rol activ in mentinerea sanatatii pielii si in prevenirea placii dentare;
  • contribuie la intarirea sistemului imunitar si la intarirea articulatiilor;
  • are un rol activ in mentinerea acuitatii vizuale;
  • ajuta la imbunatatirea flexibilitatii articulatiilor;
  • are un gust placut, datorita compozitiei sale, si este usor de administrat.

Gama completa a acestui medicament veterinar elvetian: in oferta distribuitorului Veteco.com

Cele 7 tipuri diferite de suplimente nutritive BACHUS se gasesc, la pret bun, in oferta distribuitorului veterinar Veteco.com. Produsul de origine elvetiana, apreciat ca fiind eficient si inovator, a intrat pe piata din Romania si este cautat de posesorii de caini, care se asigura de buna lor ingrijire.

Atat BACHUS Teeth & Gums, BACHUS Hair & Skin, BACHUS Hepatic & Digest, cat si BACHUS  Small  &  Healthy, BACHUS Immunity & Resistance, BACHUS Joints & Flexi si BACHUS Calm & Brave se gasesc in oferta Veteco.com, locul de unde poti achizitiona orice medicament veterinar de calitate superioara.

Acest distribuitor se axeaza pe inovatie si pe calitatea de cel mai inalt nivel a produselor pe care le comercializeaza si este in permenenta preocupat de ultimele realizari de pe piata. Este un partener de incredere pe termen lung pentru medicii veterinari. Are o indelungata prezenta pe piata si isi pune la dispozitie cei 20 de ani de experienta. Organizeaza evenimente pe teme multiple, pe care le dedica specialistilor din domeniu.  Fie ca ai nevoie de un vaccin veterinar sau de oricare alte medicamente, ai incredere in Veteco.

Date de contact:

Tel: +40 213 170380

E-mail: office@veteco.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *