Balance board, solutii antrenante pentru oameni activi

Oamenii activi reusesc sa descopere permanent metode inedite de petrecere a timpului liber. Balance board-ul aduce numeroase provocari amatorilor de adrenalina si pasionatilor de antrenamente inedite. Populara de peste 50 de ani in SUA, placa a captat in ultimii ani si atentia romanilor. Primii care au manifestat interes pentru acest dispozitive de echilibru au fost schiorii, amatorii de snowboard si iubitorii de wind surf.  Numeroasele provocari cu care vine au facut ca balance board-ul sa capteze usor si atentia adolescentilor si a celor ce doresc sa isi pastreze conditia fizica in stare optima.

Cum functioneaza balance board-ul

Dispozitivul balance board este realizat dintr-o placa si un cilindru. Placa se posteaza deasupra cilindrului si pe extremitatile placii se asaza picioarele, genunchii, sezutul sau mainile. Miscarile de gasire a starii de echilibru sunt extrem de solicitante, in fapt 10 minute petrecute pe o astfel de placa solicita musculatura asemeni unui antrenament complex si intens de aerobic. 

Odata ce pasesti pe placa incepe distractia, si cand descoperi starea de echilibru, vin si sentimente de satisfactie si incredere! Avantajele acestui dispozitiv sunt numeroase. In primul rand, poti descoperi ca timpul petrecut pe balance board te ajuta sa te mentii in forma optima. Cateva minute pot inlocui timpul petrecut la sala. Poate fi utilizat in interior si in exterior, deci cand vremea iti permite te poti bucura de timp de calitate petrecut in aer liber, si cand conditiile meteo nu sunt favorabile utiliza in interior. 

Exercitiile realizate cu balance board-ul sunt amuzante, intrigante si provocatoare la orice varsta, deci placa poate fi utilizata cu succes de la varste mici. Un asemenea obiect poate fi considerat un instrument de entertainment pentru tine, prieteni si familie!

Balance boards autohtone personalizate doar pe  https://socialprint.ro/

Cum am vazut balance boards-urile sunt intrigante, amuzante, provocatoare, instrumente interesante de petrecere a timpului liber  insa modele personalizate sunt cu adevarat aproape de suflet! Pe https://socialprint.ro/categorii/balance-boards/ poti descoperi placa care ti se potriveste cel mai bine.

Sunt realizate din materiale ecologice deci sunt nepoluante, prietenoase cu mediul inconjurator. Elementele inscriptionate prin metode la fel de blande cu imagini colorate cu diferite teme te indeamna la miscare si distractie. Te poti misca pe placi cu imagini abstracte si culori vibrante, pe modele simple cu imprimeu graffiti, pe board cilindru sau pe unul cu motive grunge. Solutiile de imprimare propuse de Socialprint.ro sunt numeroase, trebuie doar sa o descoperi pe cea care ti se potriveste!

Indrazneste, experimenteaza, misca-te cu balance board-ul care te reprezinta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *