Baloane cifre si litere

Nu mai este un secret ca pentru orice petrecere, de orice fel, exista baloane potrivite pentru a realiza decorul locatiei in care se va desfasura evenimentul. Balonele vin sub diverse culori, marimi si forme, astfel ca ele pot fi folosite pentru a crea decoratiuni unice indiferent de ocazie, de la aniversari, la pereceri de pensionare, corporate, pana la nunti, botezuri, etc.

Baloane pentru a ghida invitatii

Este o idee mai neobisnuita, insa daca organizati un eveniment destul de mare, intr-o lacatie la fel de incapatoare si nu doriti ca invitatii dumneavoastra sa fie in ceata referitor la diverse aspecte precum masa pentru cadouri, zona pentru fotografii, etc., acestea pot fi indicate prin amplasarea unui mare balon in fiecare zona, care sa le indice invitatilor locul respectiv.

Baloane pentru aniversari

Baloanele sunt clar un must-have pentru zilele de naștere. Daca la ziua de nastere al baiatului sau fetei dumneavoastra veti amplasa baloane cifre care sa indice varsta sarbatoritului, cu siguranta acesta va fi incantat peste masura. Plus ca, mai mult ca sigur, aceste baloane il vor face sa zâmbeasca. Ele ne pot fi folosite doar la petreceri ci pot fi date si drept cadou.

Baloane pentru dezvaluirea sexului bebelusului dumneavoastra

O idee imprumutata, dar care si-a gasit din ce in ce mai mult locul printre obiceiurile din ziua de azi, petrecerile pentru dezvaluirea sexului viitorului bebelus este un obicei la moda pe care il adopta majoritatea mamicilor. Ce este mai potrivit pentru a face o astfel de petrecere decot prin folosirea de baloane litere, care nu pot lipsi de la nici o petrecere destinata copiiilor. Pot fi folosite ca centru al petrecerii, fiind chiar ele cele care vor face marea dezvaluire. Cu doar o ploaie de baloane roz poti anunta ca este fetita, iar cu ajutorul culorii albastru, ca noul membru al familiei va fi baietel.

Baloane pentru ca fotografiile sa iasa in evidenta

Daca va place sa capturati momente speciale sau poate ca sunteti un fotograf care e foarte pasionat de ceea ce face si adora sa vina mereu cu ceva nou, ar trebui sa utilizati cu siguranta baloane in meseria dumneavoastra. Ele servesc ca un suport frumos pentru nunta, botez sau fotografii de absolvire. Toate pozele realizate, in functie de eveniment, pot fi primite alaturi de buchete de baloane, create sub forma unei decoratiuni deosebite.

Declaratii cu ajutorul baloanelor

Treceti peste ideea de banner plictisitor și faceti o declaratie persoanei iubite sau unei persoane dragi cu ajutorul baloanelor! Cea mai buna modalitate de a spune “La multi ani!” Sau “Te iubesc!” este cu ajutorul baloanele. Ele pot fi, de asemenea, utilizate pentru a exprima diverse mesaje sau urari de orice fel la diverse petreceri.

Baloanele vin intr-o gama atat de variata de modele, forme si culori, astfel incat, indiferent de evenimentul organizat sau de msajul pe care doresti sa il transmiti intr-o anumita situate, ele t vor fi de ajutor. De ce sa investesti o suma imensa de bani pentru a recurge la gesturi marete, atata timp cat prin prisma baloanelor poti crea ceva minunat, fara a scoate prea multi bani din buzunar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *