Baloane personalizate

Pentru decor, baloanele sunt adesea alese pentru a împodobi tavanul, și pot fi mănunchiuri, ghirlande, împrăștiate, rotunde sau cu diferite forme. Însă, fiecare persoană și fiecare sărbătoare are propria schemă de culori. La ziua copilului tău poți cumpăra baloane personalizate  cu numele copilului, numărul anilor pe care îi împlinește, un personaj de desene animate preferat, care poate fi personalizat și poate fi în toate culorile curcubeului. Pentru o nuntă poți cumpăra baloane personalizate pentru mire și mireasă. Acestea pot fi personalizate cu numele viitorilor soți, și pot fi  în culori albe, roșii, roz. 

Baloanele roz și albastre se pot personaliza cu numele copilului abia născut și numele soției tale, putând fi oferite la externarea din spital. Dacă se organizează o petrecere corporatistă, baloanele se pot personaliza cu numele companiei în culorile mărcii. Aniversările și întâlnirile la mesele de familie strălucesc cu baloane aurii și argintii, personalizate cu numele și numărul anilor celui aniversat. Din magazinul online baloane.net poți cumpăra baloane luminoase în diferite forme, pe care le poți personaliza așa cum dorești și ale căror culori îți vor uimi privirea.  Astfel de baloane dau bucurie persoanelor special și oamenilor obișnuiți.

În arsenalul magazinului online nu sunt numai baloane obișnuite, ci o gamă mare de opțiuni originale și neobișnuite: aranjamente Minnie sau Michey Mouse, baloane personalizate pentru botez, baloane litere și numere cu heliu, baloane personalizate pentru firme, baloane personalizate cu diverse mesaje și multe altele. Decoratorii experimentați te vor ajuta să personalizezi oricât de multe baloane și pentru o serie întreagă de evenimente și persoane.

Baloane personalizate roșii

Sunt relevante pentru nunți sau Ziua Îndrăgostiților. Baloanele roșii în formă de inimă sunt foarte căutate. Sunt foarte frumoase și cu siguranță vor atrage atenția persoanei speciale din viața ta.

Baloane personalizate de culoare verde

O alegere excelentă pentru ziua de naștere. Acestea sunt asociate cu energia pozitivă, sănătate și comunicare. Dacă le personalizezi vei obține un talisman excelent pentru bogăție și prosperitate conform tradiției feng shui.

Baloane personalizate albe

O opțiune universală. Un nor alb de baloane este relevant la nuntă, ca parte a florilor pentru masa mirilor. Sunt folosite ca simboluri ale datei și pentru numele mirilor.

Baloane personalizate galbene

O adevărată comoară a pozitivului. Culoarea galbenă oferă bucurie și bună dispoziție chiar și în cea mai înnorată zi. Acesta este un cadou minunat pentru un prieten trist. Baloanele personalizate de culoare galbenă vor atrage atenția, mai ales dacă le personalizezi cu o inscripție haioasă. 

Baloane personalizate argintii

O soluție excelentă pentru o sărbătoarea de Anul Nou sau o nuntă de argint. Se potrivesc bine cu majoritatea nuanțelor, dar cel mai bine este ca baloanele să fie personalizate cu numele sau anii sărbătoriților, precum și cu anul care tocmai trece. Dacă dorești să adăugi o notă de eleganță decorului încăperii, atunci baloanele argintii personalizate te vor ajuta să creezi o atmosferă cu adevărat strălucitoare.

Baloane personalizate de culoare neagră

Astfel de baloane personalizate sunt solicitate pentru evenimente corporatiste și evenimente sportive. Logourile pentru personalizare sunt perfect aplicate pe ele, iar sloganurile sunt lizibile. 

Baloane personalizate albastre

Merită prezentate nou-născuților de sex masculin, la ieșirea din spital. Băieții mai mari vor fi fericiți dacă în camera lor se trezesc cu Michey Mouse în culoarea albastră și numele lor scris pe un balon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *