Baloanele si evolutia lor peste ani

Daca adultii vor sta putin si se vor gandi la baloanele cu care au crescut si cu care s-au jucat cand erau copii, vor afirma, cu siguranta, ca in comparatie cu baloanele din ziua de astazi, cele din copilaria lor erau destul de plictisitoare. Versiunea timpurie a baloanelor din latex a aparut in cateva culori si, de obicei, a existat o singura dimensiune si nici nu intra in dicutie un desen sau o anumita grafica. Astazi, impreuna cu baloanle din latex, puteti achizitiona acum baloane tip folie, baloane cu heliu, baloane Jumbo, baloane inscriptionate, sub forma de cifre sau litere, imprimate cu diverse mesaje, etc. Posibilitatile sunt nesfarsite, deoarece aveti clar de unde alege, iar magazinele online va pun la dispozitie o gama extrem de vasta de variante.

            Asta inseamna ca pentru practic orice tip de petrecere, eveniment sau ocazie, aveti de unde alege, deoarece oricat de incredibil ar parea, baloanele se pot integra in orice situatie. Puteti folosi baloane ca decoratiuni la petrecere de nunta,la  un eveniment casual, la o petrecere aniversara, la un botez, pentru petrecerea de Anul Nou, Craciun, Paste, pentru sarbatorirea zilei de nastere a unui copil si multe altele.

            O alta schimbare fata de acum cativa ani este ca acum puteti cumpara baloane en-gros. Oamenii de varsta inaintata pot confirma ca au existat acele momente in care numai unele companii aveau privilegiul de a obtine preturi en-gros, care la acel moment insemnau cumpararea vrac a a anumitor produse, in cazul de fata, a baloanelor. Acum, puteti achizitiona un numar cat de mare de baloane la preturile destul de accesibile, doar prin selectarea furnizorului online potrivit nevoilor dumneavoastra.  Spre exemplu, baloanele Jumbo. Cu totii stim ca acestea sunt mai scumpe decat baloanele din latex, astfel ca, daca aveti nevoie de o cantitate semnificativa de baloane, comandarea unui pachet de un numar mai mare de baloane, va duce la o economisire semnificativa.

            O petrecere cu baloane creeaza o atmosfera unica, iar invitatii dumneavoastra se vor simti bine atata timp cat locatia va fi una care sa arate intr-o anumita maniera. Iata cateva modificari aparute in timp la baloanele disponibile astazi, comparativ cu ani in urma:

•          Forma – Daca alegeti baloane din latex sau mylar si folii, puteti selecta din toate tipurile de forme. De exemplu, baloanele de latex vin acum in numere, litere, forme rasucite, sub forma de Mickey Mouse, Minnie, persoanaje animate si asa mai departe. Pentru baloane tip folie, aveti mai multe optiuni, inclusiv diverse animale, cadouri de Craciun, inimi, etc.

•          Dimensiuni – In loc de dimensiunea standard a baloanelor latex din trecut, baloanele de astazi variaza de la baloane mici si pana la dimensiuni mari, de tip Jumbo. De fapt, multi oameni combina cele doua dimensiuni de balone, precum si desene sau culori diferite, pentru a crea buchete frumoase din baloane, pe care sa le utilizeze ulterior la perecerile pe care le organizeaza.

•          Grafica – Mai ales pentru baloanele folie, grafica este uimitoare. In timp ce unele sunt baloane normale pentru petreceri obisnuite, altele sunt elegante pentru petreceri mai pretentioase.

•          Personalizare – In prezent puteti achizitiona cu usurinta baloane personalizate. Le puteti comanda pe baza unei imprimari specifice in functie de ceea ce aveti nevoie si le veti primi gata imprimate, numai bune pentru a decora evenimentul organizat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *